20 Μαΐου 2020

📺Καλλιθέα: Αυτή είναι η 34χρονη που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι -«Μία με μαύρα, μου έριξε κάτι» [εικόνες&βίντεο]Σε σταθερή κατάσταση στην Εντατική του Metropolitan νοσηλεύεται η 34χρονη κοπέλα που το πρωί της Τετάρτης δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι καθώς πήγαινε στη δουλειά της.

Η άτυχη κοπέλα που δέχθηκε επίθεση στην Καλλιθέα κινδυνεύει να χάσει το μάτι της, αφού από το βιτριόλι υπέστη σοβαρό έγκαυμα και στον αμφιβληστροειδή. Αυτό δήλωσε ο διευθυντής επειγόντων του Metropolitan, Πάρης Μπουλές ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Live News στην τηλεόραση του Mega.

Η 34χρονη που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα

«Την παρέλαβα και ούρλιαζε. Hταν σε έξαλλη κατάσταση. Είδαμε ότι είχε γίνει επίθεση εναντίον της με χημική ουσία. Τα τραύματά της ήταν στο πρόσωπο, στον τράχηλο (σ.σ. στο λαιμό) και στα άνω άκρα της. Εχει άσχημο έγκαυμα στον αμφιβληστροειδή», τόνισε ο Πάρης Μπουλές, σημειώνοντας πως «είναι δύσκολη η κατάσταση για το μάτι αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο».

Η 34χρονη που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα

Τα πρώτα λόγια της 34χρονης μετά την επίθεση με βιτριόλι

Ο ίδιος μετέφερε τα πρώτα λόγια της άτυχης γυναίκας. Όταν τη ρώτησε αν η επίθεση ήταν εσκεμμένη, ώστε να κληθεί η αστυνομία, η κοπέλα υποφέροντας από τους πόντους, του είπε: «δεν ξέρω τι έγινε. Μια με μαύρα μου έριξε κάτι».

Σύμφωνα με τον κ. Μπουλέ, η 34χρονη δεν μπορούσε να μιλήσει καλά εξαιτίας των τραυμάτων της καθώς ήταν φρικτοί οι πόνοι της.