26 Μαΐου 2020

Στ. Πουλής για Π. Πολάκη: Θα πρέπει να μάθει να πληρώνει τις ύβρεις του

Στη συντηρητική κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών του Παύλου Πολάκη, προχώρησε ο Σταμάτης Πουλής, πρώην πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο facebook, στο πλαίσιο εφαρμογής τελεσίδικης δικαστικής απόφασης με την οποία καταδικάστηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας για εξύβριση.

Ο κ. Πουλής αναφέρει ότι ο κ. Πολάκης υποχρεούται να του καταβάλει 3.607 ευρώ, να διαγράψει από το προφίλ του στο facebook την υβριστική και δυσφημιστική ανάρτηση και να προβεί στη δημοσίευση της καταδικαστικής για αυτόν απόφασης.

«Γιατί όπως ακριβώς ορίζεται σε αυτήν, θα πρέπει να μάθει να πληρώνει για τις ύβρεις του. Είναι δύσκολη η ζωή Παύλο για έναν υβριστή. Θα το καταλάβεις κάποια στιγμή, που θα πάει...», σημειώνει ο κ. Πουλής.



Υπενθυμίζεται ότι Παύλος Πολάκης είχε καταδικαστεί από το Εφετείο Αθηνών για εξύβριση, έπειτα από αγωγή που είχε υποβάλει ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ. Μάλιστα, ο ίδιος είχε αναρτήσει στο Facebook, το σχέδιο της απόφασης επιχαίροντας για το χαμηλό ποσό που επιδικάστηκε σε βάρος του, αφήνοντας αιχμές κατά των δικαστών και καλώντας τον ενάγοντα να πάει στη Βουλή για να του δώσει τις 3.000 ευρώ μπροστά στις κάμερες «σε κέρματα μέσα σε σακούλες».