27 Μαΐου 2020

Fake News των ΜΜΕ του Ολυμπιακού ότι Μίσιτς-Στάρτζεον είπαν πως ο Σαββίδης ελέγχει την Ξάνθη

ΠΑΟΚ για τις δηλώσεις Μίσιτς: «Διαφορετική απόδοση εκ του πονηρού» - Διόρθωση από τους Κροάτες

Σε διευκρινίσεις προχώρησαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, βλέποντας τη συνέντευξη του Γιόζιπ Μίσιτς να γίνεται αντικείμενο συζήτησης με αφορμή την απάντηση του Κροάτη για το σκεπτικό της τιμωρίας του Δικεφάλου. Σε διόρθωση προχώρησαν και οι Κροάτες μετά τον εκνευρισμό του ποδοσφαιριστή!

Συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο Γιόζιπ Μίσιτς, αποκαλύπτοντας πως έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους 'ασπρόμαυρους'. Ο Κροάτης ρωτήθηκε και για την αφαίρεση βαθμών του ΠΑΟΚ, εξηγώντας το σκεπτικό της απόφασης που αφορά την περιβόητη πολυιδιοκτησία.

Η απάντηση του Μίσιτς σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως με τους Θεσσαλονικείς να προχωρούν σε διευκρινίσεις, κάνοντας σαφές πως ο ποδοσφαιριστής απάντησε στους λόγους που κατηγορούν τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως ουδέποτε υιοθέτησε την όποια κατηγορία και η απόδοση του κειμένου με διαφορετικό τρόπο είναι το λιγότερο πονηρή και ύποπτη.



Για τους 'ασπρόμαυρους' είναι ξεκάθαρο πως έγινε με μοναδικό σκοπό να δημιουργηθεί πρόβλημα τόσο στην ομάδα ενόψει των playoffs, όσο και στις σχέσεις της με τον ποδοσφαιριστή, ενόψει της επικείμενης ολοκλήρωσης της μεταγραφής του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Διόρθωση και από τους Κροάτες

Σε διόρθωση της συνέντευξης προχώρησαν και οι Κροάτες, όσον αφορά το επίμαχο σημείο, δεδομένου πως αντιλήφθηκαν ότι απέδωσαν λανθασμένα τη συνέντευξη, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Μίσιτς που ανέφερε: «Αυτή τη σεζόν μας πήραν 7 βαθμούς».



Στάρτζεον: «Όλα αυτά είναι ψευδή, εμετικά και προσβάλλουν την προσωπικότητά μου»

Επίσημη τοποθέτηση από τον Φάμπιο Στάρτζεον με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε στην Πορτογαλία για την τιμωρία της Ξάνθης και παρερμηνεύθηκε ποικιλοτρόπως. «Όλα αυτά είναι ψευδή, εμετικά και προσβάλλουν την προσωπικότητα μου» ανέφερε ο ποδοσφαιριστής, κάνοντας σαφές πως θα προσφύγει νομικά.
Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ξάνθης, ο Στάρτζεον προχώρησε σε προσωπική δήλωση αναφορικά με τη συνέντευξη που παραχώρησε στην O jogo με αφορμή την τιμωρία της ακριτικής ομάδας.

Εξήγησε τι ακριβώς ειπώθηκε από τον ίδιο και ξεκαθάρισε πως όλα τα υπόλοιπα είναι ψευδή και εμετικά, αναγκάζοντάς τον να προσφύγει στη δικαιοσύνη!

“Με μεγάλη μου έκπληξη είδα κείμενα που αναγράφουν ότι είπα σε συνέντευξη ότι έχουμε τον ίδιο πρόεδρο με τον ΠΑΟΚ κλπ.

Αυτό που είπα είναι: “ Μας τιμώρησαν με -12 βαθμούς γιατί μας κατηγόρησαν ότι έχουμε συνιδιοκτησία με άλλη ομάδα. Είναι για αυτό τον λόγο που η ομάδα μου και η άλλη ομάδα είναι στα δικαστήρια.”

Αυτή είναι η αλήθεια και μόνο αυτή.

Για την αναπαραγωγή των ψευδών αυτών ειδήσεων που προσβάλλουν την προσωπικότητά μου θα εξασκήσω κάθε ένδικο μέσο.”