05 Ιουνίου 2020

Ο Τσίπρας θα πραγματοποιεί συνεντεύξεις ντυμένος Σωτήρης Τσιόδρας, μπας και τσιμπήσουν λίγο τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑΤο ενδεχόμενο να πραγματοποιεί συνεντεύξεις ντυμένος σαν τον Σωτήρη Τσιόδρα ώστε να αναστραφούν τα χαμηλά νούμερα που σημειώνουν οι τηλεοπτικές του εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα φέρεται να μελετά σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, στα γραφεία της Κουμουνδούρου επικρατεί προβληματισμός για την περιορισμένη προβολή των θέσεων κόμματος στα ΜΜΕ, με κάποιους να κάνουν λόγο για αποκλεισμό, αλλά και για τα χαμηλά ποσοστά που σημειώνει ο πρώην πρωθυπουργός στις δημοσκοπήσεις.
Η εξέλιξη αυτή έχει οδηγήσει πολλά πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εισηγούνται ανοιχτά στον Αλέξη Τσίπρα να υιοθετήσει την εμφάνιση του Σωτήρη Τσιόδρα, δηλαδή στις ομιλίες του και τις συνεντεύξεις του να εμφανίζεται με γκρίζα περούκα, γυαλιά και γκρι κουστούμι, πρόταση την οποία ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να μελετά.

«Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε, με την μεταμφίεση αυτή, ό,τι πει ο Αλέξης Τσίπρας θα γίνεται αμέσως 80% πιο ενδιαφέρον» τόνισε υψηλόβαθμο στέλεχος της Κουμουνδούρου.

«Επίσης μπορεί σιγά-σιγά να αλλάξει και το όνομα του. Στην αρχή θα λέμε ‘ενημέρωση από τον Αλέξη Τσίπρα’, μετά τον ‘Αλέξη Τσιόπρα’ και στο τέλος, Αλέξη Τσιόδρα» επισημαίνουν, προσθέτοντας ότι η αλλαγή θα γίνει σταδιακά, ώστε πολλοί πολίτες να μπερδευτούν και να νομίσουν πώς πρόκειται για τον δημοφιλή λοιμωξιολόγο.

Υπενθυμίζεται ότι στελέχη της Κουμουδούρου είχαν προτείνει στον πρώην πρωθυπουργό λίγο πριν τις εκλογές του 2019 να ξεκινήσει εκπομπή τελεμάρκετινγκ μετά την διαφαινόμενη είσοδο του Κυριάκου Βελόπουλου στη Βουλή, πρόταση την οποία ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας απέρριψε.

Στο κενό, άλλωστε, έπεσαν οι προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα κατά την διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού να διαπραγματευθεί ο ίδιος με τον ιό, ενώ οι συνεχείς καταγγελίες στελεχών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ για ανεπαρκή μέτρα της κυβέρνησης απέναντι στο ενδεχόμενο επίθεσης του Γκοτζίλα στη χώρα μας δεν φάνηκαν να έχουν επιθυμητή απήχηση, με αποτέλεσμα όπως λένε στελέχη της Κουμουνδούρου, οι εμφανίσεις του ως Τσιόδρα να μοιάζουν πλέον μονόδρομος για να αναστραφεί το αρνητικό κλίμα.

https://tovatraxi.com/politics/to-endexomeno-na-pragmatpoiei-sinenteukseis-ntimenos-sotiris-tsiodras-meleta-o-alexis-tsipras