04 Ιουνίου 2020

😂😂😂😂😂😂Καταδίκη Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμιση του Αδ. Γεωργιάδη-Δείτε την απόφαση

Για προσβολή της προσωπικότητας του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη καταδικάστηκε πρωτόδικα ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, ο οποίος καλείται να καταβάλει χρηματική αποζημίωση ύψους 15.000 ευρώ.



Ειδικότερα, ο Παύλος Πολάκης υποχρεούται να καταβάλει το ποσό των 15.000 ευρώ ως αποζημίωση για την συκοφαντική δυσφήμιση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, καθώς ισχυρίστηκε ψευδώς ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης διατηρούσε off shore εταιρία και μάλιστα ότι αυτή συνδεόταν δήθεν με διαφθορά στο ΚΕΕΛΠΝΟ χαρακτηρίζοντας τον ως «ανθρωπάκι της αρπαχτής και λαμογιάς».

Παράλληλα, το δικαστήριο υποχρεώνει τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας να αναρτήσει στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook την εν λόγω καταδικαστική απόφαση, στην οποία χαρακτηριστικά αναφέρεται πως πρόθεση του Π. Πολάκη ήταν να συκοφαντήσει και να εξυβρίσει τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Σημειώνεται, τέλος, ότι με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του Παύλου Πολάκη και για όσα πρόσφατα ανέφερε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός σε τηλεοπτική εκπομπή.