13 Ιουλίου 2020

Μείζονα ερωτήματα για την ΑΝΑΙΜΙΚΗ αντίδραση του Μαξίμου απέναντι στην πρωτοφανή Τουρκική πρόκληση

Γρηγορότερα αντανακλαστικά  στα εθνικά θέματα και σε ζητήματα που προσβάλλουν βάναυσα τα σύμβολα του έθνους οφείλει να επιδείξει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Στη σκιά της απίστευτης πρόκλησης του Σουλτάνου Ερντογάν, ο οποίος δείχνει για μία ακόμη φορά ότι γράφει τους πάντες στα παλιά του τα παπούτσια, η χλιαρή αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου για το μείζον θέμα της μετατροπής της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην κοινή γνώμη και στην σκληρή βάση της κεντροδεξιάς που επιδεικνύει διαχρονικά μεγάλη ευαισθησία σε θέματα με εθνικό πρόσημο.

Δεν είναι δυνατόν την ώρα της μεγαλύτερης τουρκικής πρόκλησης των τελευταίων ετών, η κυβερνητική αντιπροσωπεία να απολαμβάνει αμέριμνη τον ήλιο και τη θάλασσα με θέα το Ποντικονήσι στην όμορφη Κέρκυρα.

Ας καταλάβουν οι όποιοι όψιμοι Νεοδημοκράτες που στοιχίζονται εσχάτως πέριξ του κ. Μητσοτάκη,  ότι η Νέα Δημοκρατία είχε πάντα ψηλά τα εθνικά θέματα και αντιδρούσε ΔΥΝΑΜΙΚΑ όταν δεχόταν μεγάλες προκλήσεις, όπως έκαναν επανειλημμένα ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς σε ανάλογες περιπτώσεις.

Δεν είναι αργά να πάρουν τις κατάλληλες πρωτοβουλίες και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην Ευρώπη να ξυπνήσει και να βάλει στη θέση του τον Ερντογάν.

https://www.lykavitos.gr/meizona-erotimata-gia-tin-anaimiki-an/