23 Αυγούστου 2020

Φοβάται ΚΑΙ ΚΑΛΑ για τη ζωή της η Τουλουπάκη μετά την ΚΑΙ ΚΑΛΑ διάρρηξη-Πετάχτηκε και η Π@ΡΔΗ ο Παπαγγελόπουλος

Για το ζήτημα που προέκυψε με την υπόθεση διάρρηξης του σπιτιού της που ερευνούν οι αρχές μίλησε η Ελένη Τουλουπάκη.

«Έχω γίνει ο υπ΄ αριθμόν ένα στόχος. Το επόμενο θα είναι να με σκοτώσουν», δήλωσε στην ιστοσελίδα dikografies η εισαγγελέας Διαφοράς.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν προκύψει οι δράστες δεν πήραν κάποιο πολύτιμο αντικείμενο, με το τοπίο να αναμένεται να ξεκαθαρίσει με την επιστροφή της κ. Τουλουπάκη από την Κρήτη, όπου έκανε τις διακοπές της.

Η εισαγγελέας ενημερώθηκε για το περιστατικό από την καθαρίστρια που έχει στο σπίτι της, όταν διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν παραβιασμένη και διάφορα πράγματα ήταν ανακατεμένα.

Δήλωση Παπαγγελόπουλου για διάρρηξη σε Τουλουπάκη

Ο Παπαγγελόπουλος και η Τουλουπάκη! “Απειλητικό μήνυμα, από τεράστια συμφέροντα”, θεωρεί τη διάρρηξη στι σπίτι της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
Αν μη τι άλλο πάντως η σπουδή του κατηγορούμενου πρώην υπουργού να παρέμβει δημόσια σε μια υπόθεση που διερευνάται από την ελληνική Δικαιοσύνη, γεννά ερωτηματικά. Ακόμη περισσότερο από τη στιγμή που ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος συνδέει τη διάρρηξη με επιχείρηση να φιμωθεί!

Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από τη Βουλή, γιά οκτώ αδικήματα, με συγκατηγορούμενη και την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, δήλωσε: “Θεωρώ τη διάρρηξη στο σπίτι της κ. Τουλουπάκη απειλητικό μήνυμα και σας υπενθυμίζω ότι, σε ανύποπτο χρόνο είχα δηλώσει δημόσια ότι, φοβάμαι και ότι, κινδυνεύει και η ζωή μου. Θέλουν μνα μου κλείσουν το στόμα και μετά τη διάρρηξη Τουλουπάκη, επιβεβαιώνομαι. Τα συμφέροντα είναι τεράστια. Το παρακράτος δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά. Δεν του αρκεί η ποινική δίωξη, που άσκησε παράνομα η Βουλή”.

Πηγή: ereportaz με πληροφορίες από το dikografies.blogspot