26 Νοεμβρίου 2020

📺Η Επίτροπος Μετανάστευσης έπλεξε… κάλτσες για τους συνεργάτες της - Δείτε βίντεο

Ένα απροσδόκητο δώρο βρήκαν οι συνεργάτες της Ίλβα Γιόχανσον στην αίθουσα συσκέψεων – Την ίδια ώρα, οι πρωθυπουργοί των χωρών του Νότου συντάσσουν επιστολές για το Σύμφωνο Μετανάστευσης

Τι κάνει μια Επίτροπος Μετανάστευσης, αναμένοντας τις επιστολές των πρωθυπουργών του Νότου για το Σύμφωνο Μετανάστευσης; Μάλλον… πλέκει, αν κρίνει κανείς από τη «δημόσια ομολογία» της Ίλβα Γιόχανσον, που ανέβασε στο twitter βίντεο με τα εργόχειρά της.

Η Ευρωπαία Επίτροπος προερχόμενη από τη Σουηδία, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το αγαπημένο τους χόμπι προς όφελος των συνεργατών της. Όταν λοιπόν αυτοί βρέθηκαν στην αίθουσα συσκέψεων, βρήκαν στις θέσεις τους χειροποίητες κάλτσες, διαφορετικών χρωμάτων και συνδυασμών, να τους περιμένουν.

«Είναι προνόμιο να συνεργάζομαι με λαμπρούς και ικανούς άνδρες και γυναίκες στο γραφείο μου. Για να δείξω πόσο τους εκτιμώ, έχω πλέξει ζεστές κάλτσες για όλους», έγραψε η Γιόχανσον, που δεν έχει κρύψει την αδυναμία της στο πλέξιμο, κάτι που έκανε πρόσφατα και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.


Η κίνησή της θεωρήθηκε ιδιαιτέρως γλυκιά από πολλούς χρήστες του twitter, χωρίς να λείπουν και αυτοί που αναρωτήθηκαν «πόσο ελεύθερο χρόνο έχει ένας Επίτροπος» ή γιατί δεν πράττει το ίδιο και για τους πρόσφυγες, που υπάγονται στο χαρτοφυλάκιό της.