26 Νοεμβρίου 2020

ΞΥΔΑΚΙ ΤΑΓΑΡΙ😝😝Δημοτικός σύμβουλος των Ταχιάου-Γάκη ψηφίζει αρνητικά για το νέο γηπεδο του ΠΑΟΚ επειδή είναι... Αρειανός🤣🤣

Αιτία "πολέμου" ανάμεσα στον Άρη και στον ΠΑΟΚ στάθηκαν οι δηλώσεις του προέδρου Α.Σ Άρη Λευτέρη Αρβανίτη πως δεν θα ψηφίσει ως δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης την πρόταση για τη νέα Τούμπα. 

Λίγες ώρες μετά την δήλωση του Λευτέρη Αρβανίτη ο Α.Σ ΠΑΟΚ εξέδωσε καυστική ανακοίνωση κατά του προέδρου του Α.Σ Άρη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ, αισθάνεται την ανάγκη, να συγχαρεί δημοσίως τον πρόεδρο του Α.Σ. Άρη και δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης, κ. Ελευθέριο Αρβανίτη, για τις δηλώσεις του σχετικά με τη Νέα Τούμπα, με τις οποίες τιμάει την καταγωγή, το ήθος την ιστορία και τις ρίζες του σωματείου στο οποίο προεδρεύει.


Του ευχόμαστε δε, στα διαλείμματα των αρνητικών ψήφων του για τη Νέα Τούμπα (η οποία ούτως ή άλλως είναι γεγονός), να ασχοληθεί με την άνοδο των τμημάτων του συλλόγου του στην ανώτερη κατηγορία, στην οποία εκπροσωπείται μόνο σε δύο αθλήματα (βόλεϊ γυναικών-ποδόσφαιρο γυναικών), που και αυτά βρίσκονται σε κατάσταση... εντατικής μονάδας».

Η ανακοίνωση του Α.Σ ΠΑΟΚ δεν έμεινε αναπάντητη από τον Άρη

«Μαντέψτε ποιος θα βγει χαμένος με τη σύγκριση»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Α.Σ. ΠΑΟΚ για τις συμβουλές του προς τον πρόεδρο του συλλόγου μας, Ελευθέριο Αρβανίτη. Και για να ανταποδώσει τη χάρη, θα δώσει από την πλευρά του τρεις συμβουλές:

1) Εδώ και κάτι παραπάνω από ένα χρόνο, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ δεν είναι αυτός που ήταν, σε όλα τα επίπεδα και καλά θα κάνετε να το συνειδητοποιήσετε. Δεν πρέπει να αγχώνεστε (γιατί είναι η δεύτερη φορά που το αναφέρετε), αυτό θα αποτυπωθεί και στην αγωνιστική άνοδο των τμημάτων του.

2) Αν συγκρίνουμε το ήθος, την ιστορία και τις ρίζες των δύο συλλόγων, μαντέψτε ποιος θα βγει ο χαμένος.

3) Στους υπολογιστές, από καθιέρωσής τους, υπάρχει η λειτουργία «Ορθογραφικός Έλεγχος»…


Αναλυτικά όσα είπε χθες στο «Yellow Radio» ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρη και δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, κ. Ελευθέριος Αρβανίτης:

«Δεν άκουσα την συνέντευξη του κ.Χριστοφορίδη [ΔΕ: Δικηγόρος του Άρη ο οποίος λέει ότι θα προσφύγει στο ΣτΕ, εκ μέρους 10 καταστηματαρχών -τόσοι είναι που δεν θέλουν να αναβαθμιστεί η περιοχή- επειδή το χωροταξικό σχέδιο προβλέπει πεζοδρόμηση 3-4 δρόμων], την διάβασα στο ίντερνετ. Μια ψηφοφορία έγινε στις 9/9 στο δημοτικό συμβούλιο που γνωμοδοτεί, δεν αποφασίζει. Σε μια γενική τοποθέτηση είπε ότι ψήφισαν όλοι θετικά.

Σε εκείνη την συνεδρίαση και σε πολλές συνεδριάσεις δυστυχώς απουσίαζα. Δεν ψήφισα ούτε “ναι”, ούτε “όχι”, ούτε “παρών”. Δεν είναι η μοναδική φορά που απουσίαζα.

Η ψήφος μου αν συμμετείχα θα ήταν πάντα αρνητική για το θέμα της Νέας Τούμπας. Το λέω δημόσια και έχει καταγραφεί. Επειδή έγινε ένα σούσουρο στα social media. Θα έρθουν ξανά τέτοια θέματα και εκεί θα φανεί ποιος ψηφίζει “ναι” και ποιος ψηφίζει “όχι”».

Σε ερώτηση για το αν μπορούσε να μπει για πέντε λεπτά στην τηλεδιάσκεψη για να απαντήσει το «όχι», απάντησε: «Δεν είχα την δυνατότητα να το κάνω αυτό. Αν την είχα θα το έκανα. Ούτε με ένα e-mail θα μπορούσα να είχα ψηφίσει. Δεν μπορούσα να βρω δέκα λεπτά. Έτσι κι αλλιώς και να ψήφιζα οι καταστάσεις αυτές κρίνονται κατά πλειοψηφία. Εγώ για αυτό ανεξαρτητοποιήθηκα επειδή η παράταξη μου [ΔΕ: Παράταξή του είναι η "Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα" δηλ. η παράταξη του Ταχιάου που είχε προτείνει ο Κυριάκος για δήμαρχο και μετά τον βόλεψε στην Αττικό Μετρό και στην οποία παράταξη τώρα προΐσταται ο Βασίλης Γάκης ο οποίος επίσης τον Ιανουάριο βολεύτηκε σαν Πρόεδρος στο Μέγαρο Μουσικής] έλεγε “ναι”».

Για τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους, ο Λευτέρης Αρβανίτης σχολίασε: «Ο καθένας έχει τη δική του άποψη, μπορεί να συμφωνούν, μπορεί να διαφωνούν. Δεν θέλω να αφήσω καμία αιχμή για κανέναν».

Σε ερώτηση ακροατή «γιατί παραμένει στο δημοτικό συμβούλιο, αφού δεν μπορεί να συμμετέχει» απάντησε: «Απουσιάζω όταν δεν μπορώ, όταν μπορώ συμμετέχω. Τι λέει ο φίλος; Ότι δεν προσφέρω στο δημοτικό συμβούλιο. Συμμετέχω σε όσα συμβούλια μπορώ, προσφέρω όσο μπορώ».