29 Νοεμβρίου 2020

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ😂😂Eπιστροφή Σώρρα στο προσκήνιο με περιοδείες σε όλη τη χώρα

Τους τελευταίους τρεις μήνες, ο Αρτέμης Σώρρας ετοίμαζε τη νέα του ζωή. Είχε μεταφερθεί στις Φυλακές Χαλκίδας και γνώριζε ότι τα Χριστούγεννα θα τα γιόρταζε στο σπίτι του στην Καλλιθέα.

Για περισσότερο από δύο χρόνια ζούσε έγκλειστος στην ΣΤ’ Πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, εκεί όπου τα προηγούμενα χρόνια συνυπήρχαν ο Ακης Τσοχατζόπουλος και οι άλλοι επώνυμοι των μεγάλων σκανδάλων.

Έχοντας αθωωθεί στα έξι από τα επτά αδικήματα για τα οποία κατηγορήθηκε και περιμένοντας το Εφετείο στις 27 Ιανουαρίου, ο Σώρρας καταστρώνει την καινούρια του πραγματικότητα και τη δυναμική του επάνοδο.

Άλλωστε, το Εφετείο λίγη σημασία έχει αφού έχει ήδη εκτίσει την ποινή του για μια καταδίκη έξι ετών που αφορά απόπειρα απάτης σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.

Με απλά λόγια, ο 54χρονος καταδικάστηκε γιατί υποστήριζε ότι πήρε από τον Μπαράκ Ομπάμα 2,7 τρισ. δολάρια καθώς πούλησε στις ΗΠΑ διαστημική τεχνολογία (!) και προθυμοποιήθηκε να χορηγήσει δάνειο 600 δισ. στο Ελληνικό Δημόσιο με επιτόκιο 0,5% για 100 χρόνια προκειμένου να διαγραφεί το χρέος.

Αν και κανείς δεν γνωρίζει σε τι κατάσταση είναι η Ελλήνων Συνέλευσις, το κόμμα που έφτιαξε το 2015, το βέβαιο είναι ότι έχει ακόμα φανατικούς υποστηρικτές και δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και πριν από μερικές εβδομάδες εμφανίζονταν άτομα που προθυμοποιούνταν να μπουν μέσα στη φυλακή για να βγει έξω ο αρχηγός τους.