01 Δεκεμβρίου 2020

ΜΑΛΙΣΤΑ! ΣΥΡΙΖΑ: Περιμένουμε επίσημη διάψευση για τη φωτογραφία με τον Μητσοτάκη στην Πάρνηθα

Την παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η δημοσίευση φωτογραφίας με τον Πρωθυπουργό να κάνει ποδήλατο στην Πάρνηθα και να φωτογραφίζεται με άτομα που έκαναν στην περιοχή motocross.

Με διπλή του ανάρτηση στο Twitter ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης σημειώνει: «Επειδή δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι την ημέρα που χάθηκαν ακόμη 100 συνάνθρωποί μας, ο κ. Μητσοτάκης έσπαγε το lockdown μαζί με τουλάχιστον ακόμα έξι άτομα χωρίς να τηρεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως όλοι οι πολίτες, περιμένουμε μία επίσημη διάψευση ότι η φωτογραφία δεν είναι αληθινή.»

Διαβάστε την ανάρτηση στο Twitter:

«Τις τελευταίες ώρες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας από το Documento φωτογραφίες του κ.Μητσοτάκη με ακόμα έξι άτομα, χωρίς μάσκες και μέτρα προστασίας να φωτογραφίζονται αγκαλιασμένοι.

Επειδή δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι την ημέρα που χάθηκαν ακόμη 100 συνάνθρωποί μας, ο κ. Μητσοτάκης έσπαγε το lockdown μαζί με τουλάχιστον ακόμα έξι άτομα χωρίς να τηρεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως όλοι οι πολίτες, περιμένουμε μία επίσημη διάψευση ότι η φωτογραφία δεν είναι αληθινή.».

Δείτε την ανάρτηση: