23 Ιανουαρίου 2021

ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΟΛ Ο ΤΡΑΜΠ😂😂😂Ο Μπάιντεν εξαφάνισε το κόκκινο κουμπί που είχε στο γραφείο του ο Τραμπ-Το πατούσε για να τρολάρει τους επισκέπτες του [εικόνες]

Ένα κουμπί που ο Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποιούσε για να παραγγέλλει το αγαπημένο του αναψυκτικό όσο εργαζόταν στο Οβάλ Γραφείο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αφαιρεθεί από τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, ως μία από τις πολλές σαρωτικές αλλαγές που έχει κάνει τις τελευταίες 24 ώρες.

Η συσκευή, η οποία είχε εγκατασταθεί στο Resolute Desk, δεν ήταν ορατή σε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τους φωτογράφους με τον Τζο Μπάιντεν να εργάζεται στο Οβάλ Γραφείο, χθες.


Το περιβόητο κόκκινο κουμπί στο γραφείο του Ντόναλντ Τραμπ

Πατούσε το κουμπί και ερχόταν ο μπάτλερ με το αναψυκτικό του

Ο Ντόναλντ Τραμπ, λάτρης των αναψυκτικών, έπινε, σύμφωνα με πληροφορίες, έως και 12 κουτιά Diet Coke την ημέρα κατά τη διάρκεια της θητείας του ως πρόεδρος των ΗΠΑ. Μάλιστα, είχε αποκαλύψει το κουμπί κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Associated Press το 2017, δείχνοντας στους δημοσιογράφους πώς με ένα πάτημα, ένας μπάτλερ του Λευκού Οίκου θα του έφερνε αμέσως ένα ποτήρι αναψυκτικό σε έναν ασημένιο δίσκο.

Φαίνεται, όμως, πως η περιβόητη συσκευή κλήσης βρίσκεται πλέον εκτός Λευκού Οίκου, μαζί με τον ίδιο τον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς ξεκινά μια νέα εποχή για την Αμερική. Την απουσία του κουμπιού επισήμανε για πρώτη φορά σε ένα tweet που έκανε χθες ο επικεφαλής πολιτικός ανταποκριτής των Times Radio, Τομ Νιούτον Νταν, ο οποίος μοιράστηκε εικόνες που συνέκριναν τα γραφεία των Τραμπ και Μπάιντεν.

«Ο πρόεδρος Μπάιντεν έχει αφαιρέσει το κουμπί Diet Coke» έγραψε ο Νταν. «Όταν πήρα συνέντευξη από τον Ντόναλντ Τραμπ το 2019, γοητευτήκαμε με τη λειτουργία του μικρού κόκκινου κουμπιού. Τελικά, ο Τραμπ το πάτησε και ένας μπάτλερ έφερε γρήγορα ένα κουτί Diet Coke σε μια ασημένια πιατέλα. Πάει τώρα».

Αντ’ αυτού, οι φωτογραφίες του γραφείου του Τζο Μπάιντεν κατά την πρώτη ημέρα εργασίας του δείχνουν δύο τηλέφωνα, ένα φλιτζάνι καφέ και ένα σετ στυλό. Δεν είναι σαφές τι συνέβη στο κουμπί κλήσης.


Πείραζε τους επισκέπτες του ο Τραμπ για τη χρήση του κουμπιού

Ο πρώην βοηθός του Λευκού Οίκου, Κρις Σιμς, αποκάλυψε στο βιβλίο του το 2019 «Team of Vipers» πως ο Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποιούσε συχνά το κόκκινο κουμπί για να κάνει πλάκα στους επισκέπτες του Λευκού Οίκου, υποδηλώνοντας πως με το πάτημά του ενεργοποιούνταν οι εντολές για πυρηνική δράση.

«Από το πουθενά, ξαφνικά θα πατούσε το κουμπί» έγραψε ο Σιμς. «Χωρίς να είναι σίγουροι τι πρέπει να κάνουν, οι επισκέπτες κοιτούσαν ο ένας τον άλλον με απορία». Ο Τραμπ φέρεται να «ξεσπούσε σε γέλια» όταν ο μπάτλερ έμπαινε στο δωμάτιο.