25 Ιανουαρίου 2021

ΕΠΟΣ🤣🤣Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: «Πιο ενδοτικός ακόμα κι από τον ΣΥΡΙΖΑ»…Μέσα στην αγωνία της να κάνει κριτική στην κυβέρνηση από τα social media και «ψαρεύοντας» από δημοσιεύματα, η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου έκανε γκάφα, υιοθετώντας ουσιαστικά με την ανάρτησή της, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ενδοτικός στα εθνικά μας θέματα»!

Με αφορμή τη συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Καθημερινή της Κυριακής, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ γράφει, παραθέτοντας και πρωτοσέλιδα δυο εφημερίδων:  

«Ολομέτωπη επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και των επιλογών του στα εθνικά θέματα.

«Πιο ενδοτικός ακόμα και από την κυβέρνηση ΣυΡιζΑ ο Μητσοτάκης»

Με απλά λόγια ο Αντώνης Σαμαράς χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως εθνικά επικίνδυνο πρωθυπουργό, αναβιώνοντας μνήμες του 1993, καθώς και τότε με τη βοήθεια της ίδιας εφημερίδας, γκρέμισε πάλι μία κυβέρνηση Μητσοτάκη!».


Το περασμένο καλοκαίρι η Τάνια Ελευθεριάδου είχε κάνει κι άλλη γκάφα, όταν χαρακτήρισε τον συνταγματολόγο Αλέξανδρο Σβώλο ως «γνωστό υποστηρικτή» της Νέας Δημοκρατίας. Η κ. Ελευθεριάδου, μάλιστα, αναφέρθηκε στον διαπρεπή συνταγματολόγο ως «κύριο Σβώλο» παρά το γεγονός ότι έχει φύγει από τη ζωή από το 1956.