07 Ιανουαρίου 2021

Απίστευτες επιθέσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κόρης του πρωθυπουργού

Σε μια απίστευτη επίθεση κατά της κόρης του πρωθυπουργού, Δάφνη, προχώρησε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, για την επίσκεψή της  στην γνωστή ταβέρνα «Κρητικός» στο Κερατσίνι που  βοήθησε στη διανομή των συσσιτίων αλλά και στην προετοιμασία τους.

Να σημειώσουμε ότι μερικοί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν σταματούν σε τίποτά και επιτίθενται ανοιχτά κατά ενός παιδιού. Ο λόγος για την Λίτσα Ρέπα η οποία δεν δίστασε να χρεώσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως χρησιμοποιεί τα παιδιά του για πολιτικούς λόγους ενώ ενέπλεξε τόσο τον γιο του πρωθυπουργού όσο και τη Μαρέβα Μητσοτάκη.

«Διαβάζω ότι ήρθε η κόρη του Μητσοτάκη και καθάρισε πατάτες για τους “φτωχούς” σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής στο Κερατσίνι που έχει μετατραπεί σε Αλληλεγγύη ΑΕ διαφημιστική εταιρεία της ΝΔ και κρίμα.
Φαντάζομαι πως μετά θα ρθει ο γιος να καθαρίσει κρεμμύδια και λίγο πριν τις εκλογές η Μαρέβα να φτιάξει ντολμαδάκια» γράφει στην πρώτη ανάρτηση ενώ λίγο αργότερα συμπλήρωσε:

«Για να στέλνει ο Μητσοτάκης την κόρη του να καθαρίζει πατάτες στο Κερατσίνι
προφανώς δημοσκοπικά δεν πάει καλά η ΝΔ».

Για να στέλνει ο Μητσοτάκης την κόρη του να καθαρίζει πατάτες στο Κερατσίνι
προφανώς δημοσκοπικά δεν πάει καλά η ΝΔ

Δημοσιεύτηκε από Λίτσα Ρέπα στις Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2021

Διαβάζω ότι ήρθε η κόρη του Μητσοτάκη και καθάρισε πατάτες για τους “φτωχούς” σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής στο…

Δημοσιεύτηκε από Λίτσα Ρέπα στις Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2021

Από την πλευρά του ο Ζαχαρίας Ζούπης, ο οποίος ζει στην περιοχή ενώ έχει υπηρετήσει στον δήμο ως δημοτικός σύμβουλος αλλά και αντιδήμαρχος, απάντησε σε αυτά τα πικρόχολα σχόλια κάνοντας λόγο για παράκρουση και απανθρωπιά.

«Η ανυπαρξία του Δημάρχου που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ στην στήριξη της κοινωνικής πρωτοβουλίας του Καρχανοραχάκη , αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ σαν Κόμμα και σαν Βουλευτές, οδηγούν τα στελέχη του σε παράκρουση.

Δυστυχώς για αυτά δεν μπορούν να ομνύουν σε μια κοινωνική ευαισθησία που δεν έχουν δείξει και ζαλισμένα επιτίθενται σε παιδιά όπως η κόρη του Πρωθυπουργού που πήγε και βοήθησε χωρίς διαφήμιση , όπως μάθαμε από ανάρτηση του Δημήτρη Καρχανοραχάκη.
Κρίμα, η υποτιθέμενη Αριστερά δείχνει πια τόσο αποκρουστικό προφίλ, όσο απανθρωπιά και έλλειψη μέτρου.

Μη ψάχνουν μετά γιατί το έδαφος φεύγει κάτω από τα πόδια τους.

Ντροπή για αυτούς που ντροπιάζουν την διαχρονική κοινωνική προσφορά της Αριστεράς ενδυόμενοι τον μανδύα των ριζοσπαστών…….

Έλεος με το μίσος, τον φανατισμό, την ζαλάδα ..Μ΄αυτά που λένε και κάνουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τρέμουν τα κόκκαλα του Φλωράκη, του Κύρκου, του Φιλίνη, του Φαράκου, του Γιάνναρου…».