26 Ιανουαρίου 2021

📺Viral το πρόγραμμα αθλήτριας του UCLA στις ασκήσεις εδάφους με ραπ μουσική υπόκρουση

Η Νία Ντένις έκλεψε την παράσταση με το υπέροχο πρόγραμμά της, υπό τους ήχους των Μπιγιονσέ, 2Pac και Κέντρικ Λαμάρ

Όπως η Κέιτλιν Οχάσι είχε μαγέψει πριν από μερικά χρόνια το διαδίκτυο με το αψεγάδιαστο πρόγραμμά της στις ασκήσεις εδάφους, υπό τους ήχους ενός κεφάτου «σάουντρακ» που περιλάμβανε Μάικλ Τζάκσον, έτσι και τώρα ήρθε η σειρά μιας άλλης αθλήτριας να γοητεύσει το ευρύ κοινό με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Ο λόγος για τη Νία Ντένις, μέλος της ομάδας ενόργανης γυμναστικής του πανεπιστημίου UCLA, η οποία σε πρόσφατη διοργάνωση έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα πρόγραμμα ασκήσεων εδάφους που απέτιε φόρο τιμής στην αφροαμερικανική κουλτούρα.

Το πρόγραμμα της νεαρής αθλήτριας «Black Excellence» περιλάμβανε απαιτητικές ασκήσεις, τις οποίες η Νία εκτέλεσε με εντυπωσιακή άνεση, σε συνδυασμό με μια πρωτότυπη χορογραφία που ταίριαζε άψογα με την ραπ μουσική υπόκρουση. Υπό τους ήχους καλλιτεχνών όπως ο Κέντρικ Λαμάρ, η Μπιγιονσέ, η Μίσι Έλιοτ και ο Τουπάκ Σακούρ, η Νία Ντένις, μέλος της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ από το 2012, έλαμψε και απέσπασε βαθμολογία 9.950, η οποία βοήθησε την ομάδα της να νικήσει εκείνη του πανεπιστημίου Arizona State.


To προγραμμα απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια online από εκατοντάδες άτομα εντός και εκτός του χώρου.

«Δώσ' τους να καταλάβουν» έγραψε σε ανάρτησή της στο Τούιτερ η διάσημη αθλήτρια Σιμόν Μπάιλς, με τις αμέτρητες διακρίσεις. Η χορογραφία εντυπωσίασε και τη Mίσι Έλιοτ που έσπευσε να εκφράσει τον θαυμασμό με το σύντομο σχόλιο «Snappin», αλλά και την Τζάνετ Τζάκσον.


Σύμφωνα με το CNN, το βίντεο με το πρόγραμμα της Νία Ντένις έχει συγκεντρώσει πάνω από πέντε εκατομμύρια views στο Twitter.

«Αυτό το πρόγραμμα αντανακλά όλα όσα είμαι σήμερα ως γυναίκα και ενσωματώνει αρκετά στοιχεία της κουλτούρας μου. Ήθελα να θυμίζει χορευτικό πάρτι επειδή αυτό χαρακτηρίζει την προσωπικότητά μου και φώναξα LA για να δείξω την υποστήριξή μου στο πανεπιστήμιό μου», δήλωσε η νεαρή αθλήτρια στο Los Angeles Daily News.