30 Ιουλίου 2021

Αιφνιδιασμένοι οι Έλληνες που το καλοκαίρι κάνει ζέστηΑιφνιδιασμένοι εμφανίστηκαν για ακόμα μια φορά οι Έλληνες πολίτες για το γεγονός ότι το καλοκαίρι κάνει ζέστη, ένα φαινόμενο που συμβαίνει μόνο κάθε χρόνο ή πολλές φορές το χρόνο.

Χιλιάδες ήταν οι χρήστες που σχολίασαν το σπάνιο φαινόμενο στα κοινωνικά δίκτυα, με αναρτήσεις όπως ‘τι ζέστη είναι αυτή ρε παιδιά’ ενημερώνοντας όσους χρήστες δεν γνώριζαν ότι έχει ζέστη ότι πράγματι έξω είχε ζέστη.

«Στην αρχή δεν πίστευα ότι κάνει ζέστη, αλλά όταν είδα την ανάρτηση πείστηκα. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά τα ποστ και καταλαβαίνουμε ότι κάνει ζέστη» είπε ανακουφισμένος ένας χρήστης που την είδε τυχαία και όπως λέει ίσως να του έσωσε τη ζωή καθώς ετοιμαζόταν να βγει έξω με ρούχα του σκι.

Χαρακτηριστικές άλλωστε ήταν οι φωτογραφίες χρηστών από το θερμόμετρο του αυτοκίνητου τους, το οποίο έδειχνε 42, 43 ή και 44 βαθμούς, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι έξω από το αυτοκίνητο τους είχε 42, 43 ή και 44 βαθμούς.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η θερμοκρασία αναμένεται να υποχωρήσει την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να ξανακάνει ζέστη κάποια στιγμή στο μέλλον, δείχνοντας έτσι με τον πιο παραστατικό τρόπο το πόσο απρόβλεπτη έχει γίνει η ζωή στη χώρα μας.