26 Ιουλίου 2021

📺Μύκονος: Πώς ο DJ «έκαψε» τον Τούρκο με το κορωνοπάρτι στο γιοτ - Δείτε Βίντεο

Πλήρωσε το δικό του πρόστιμο των € 50.000 αλλά και €1.000 για καθέναν από τους 26 καλεσμένους του  -Ο ίδιος είπε στις Αρχές ότι νόμιζε πως η άρση των περιορισμών ίσχυε από τα ξημερώματα της Δευτέρας - Φωτογραφίες από τη σύλληψη του Τούρκου επιχειρηματία

Αγνοώντας τα ισχύοντα μέτρα για τον κορωνοϊό, Τούρκος επιχειρηματίας έστησε κορωνοπάρτι πάνω σε γιοτ. Τελικά όμως δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον έλεγχο των αρχών, με αποτέλεσμα να καταβάλει πρόστιμο και για τους... 26 καλεσμένους του.

Βαριά αποδείχθηκε η «καμπάνα» για τον επιχειρηματία, καθώς κλήθηκε να πληρώσει 76.000 ευρώ.

Στον Τούρκο επιχειρηματία επεβλήθη πρόστιμο 50.000 ευρώ ενώ από 1.000 ευρώ κλήθηκε να πληρώσει ο καθένας από τους 26 επιβάτες.


Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας επισκέπτεται τη Μύκονο σχεδόν κάθε καλοκαίρι και νοικιάζει πολυτελή γιοτ προκειμένου να πραγματοποιεί μίνι κρουαζιέρες στο Αιγαίο με έδρα το νησί των Ανέμων. Προσπάθησε να δικαιολογηθεί στους Λιμενικούς, λέγοντάς τους ότι είχε την εντύπωση πως ξημερώματα Δευτέρας έληγε το μίνι lockdown και τα περιοριστικά μέτρα στη διασκέδαση.

Το γιοτ ήταν αγκυροβολημένο στην Ψαρρού και οι πρώτοι καλεσμένοι επιβιβάστηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Ο Dj που είχε καλέσει ο Τούρκος επιχειρηματίας έπαιζε σε χαμηλή ένταση σχεδόν όλο το βράδυ προκειμένου να μην ενοχλήσει τους επιβάτες των άλλων σκαφών που ήταν δεμένα δίπλα του.

Όταν όμως ξημέρωσε, ο Dj άρχισε να ανεβάζει τους τόνους και το αποτέλεσμα απωτυπώνεται ξεκάθαρα στο βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr. Αντίστοιχα βίντεο από το κορωνοπάρτι στο ίδιο γιοτ ανέβηκαν και σε άλλα ανοιχτά προφίλ στο Instagram.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η δυνατή μουσική «σήκωσε στο πόδι» τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες σκαφών αλλά και τους πελάτες των παρακείμενων ξενοδοχείων.

Το σκάφος του Λιμενικού έφτασε στην Ψαρρού γύρω στις 06.30, ζητώντας απ’ όλους τους επιβαίνοντες να αποβιβαστούν.

Όλοι ακολούθησαν τη διαδικασία του αυτοφώρου. Στον Τούρκο επιχειρηματία επεβλήθη πρόστιμο 50.000 ευρώ ενώ από 1.000 ευρώ κλήθηκαν να πληρώσει ο κάθε ένας από τους 26 επιβάτες. Ωστόσο ο διοργανωτής του πάρτι αποδείχτηκε ιδιαίτερα γαλαντόμος και δεν άφησε κανέναν από τους καλεσμένους του να πληρώσει.

Πλήρωσε από την τσέπη του συνολικά 76.000 ευρώ, ενώ υποσχέθηκε στις Αρχές ότι δεν πρόκειται να προβεί ξανά σε ανάλογη πράξη.

Φρίξος Δρακοντίδης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ