19 Σεπτεμβρίου 2021

🤣🤣ΔΕΘ: ΠΟΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑ; ΠΑΣΟΚ παντού! Μέχρι κι ο ΠΑΣΟΚος κάμεραμαν των Ράδιο Αρβύλα ήταν εκεί

“Άρωμα”… ΠΑΣΟΚ είχε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Συνεδριακό Κέντρο “Ι.Βελλίδης”, στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Ωστόσο, όλα είχαν ξεκινήσει νωρίτερα…

Από τη στιγμή η κάμερα του enikos.gr “συνέλαβε” τον “ΠΑΣΟΚτζη” κάμεραμαν έξω από το Βελλίδειο όπου θα μιλούσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο “ΠΑΣΟΚτζης” κάμεραμαν δίπλα στον Ευάγγελο Αποστολάκη

Ο πασίγνωστος κάμεραμαν των Ράδιο Αρβύλα, κατά κόσμον Στάθης Ροσσόμηλος, βρέθηκε στο “Ι.Βελλίδης” για επαγγελματικούς λόγους, καθώς συνεργάζεται με τηλεοπτικό κανάλι για την κάλυψη της ΔΕΘ.

Η κάμερα τον κατέγραψε τη στιγμή που ο Ευάγγελος Αποστολάκης ανέβαινε τα σκαλιά στην είσοδο του Συνεδριακού Κέντρου.

Ο “ΠΑΣΟΚτζης” κάμεραμαν, μέλος τηλεοπτικού συνεργείου που κάλυπτε την ομιλία Τσίπρα, βρισκόταν κοντά στον Ευάγγελο Αποστολάκη και κάποια στιγμή διακρίνεται να μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο.




Το ΠΑΣΟΚ και ο… ήλιος

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στο Συνεδριακό Κέντρο “Ι.Βελλίδης”, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, παρουσίασε το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για μία “νέα αρχή”.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης γνωστοποίησε τις δεσμεύσεις του κόμματός του, ενώ έκανε λόγο για “προοδευτική παράταξη” που θα αναλάβει και πάλι το βάρος της ευθύνης να βγάλει τον τόπο από τα αδιέξοδα και να ενώσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, σε έναν δρόμο προόδου και δημοκρατίας.

Μάλιστα, “έκλεισε το μάτι” στο ΠΑΣΟΚ εκ νέου, αναφερόμενος στο τέλος της ομιλίας του στον… ήλιο. “Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι για να σηκώσουμε ξανά τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα”, είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ομιλία και η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στον ήλιο δεν πέρασε απαρατήρητη από τα social media, με πολλούς χρήστες να συνδέουν τον ήλιο του Αλέξη Τσίπρα με αυτόν του ΠΑΣΟΚ.



Το “άνοιγμα” προς το ΠΑΣΟΚ συμπληρώθηκε και από το καταπράσινο φόντο που υπήρχε κατά διαστήματα την ώρα της ομιλίας του. Και αυτό σχολιάστηκε πολύ στα social media, ενώ το ίδιο συνέβη με το σύνθημα “νέα αρχή”.



Μάλιστα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης, με ανάρτηση του στο Facebook υποστηρίζει ότι το σύνθημα αυτό ήταν του ΠΑΣΟΚ, από το 2015.

“Ωραίο σύνθημα το #νεα_αρχη #nea_arxi. Ήταν του ΠΑΣΟΚ, το 2015. Απλά τότε ο κ. Τσίπρας ήταν αγκαζέ με τον κ. Καμένο και πίστευε ότι θα μείνουμε εκτός Βουλής” έγραψε ο κ. Χρηστίδης.