05 Οκτωβρίου 2021

📺Διεγράψαν τον Μπογδάνο (που έχει φάει ΞΥΛΟ απ'τη ΧΑ) οι ΜΠΟΥΦΟΙ της ΝΔ για να κάνουν το κέφι του ΚΚΕ και του φιλοκομμουνιστή Δένδια

Κάνουν ότι θέλουν γιατί δεν υπάρχει τίποτα σοβαρό από δεξιά... μετά όμως θα αναρωτιούνται γιατί θα πάρει ο Τράγκας ή καμιά ΧΑ 4-5-6%...

Όσο για τον γελοίο Δένδια που «απαγορεύει» τις αναφορές σε «οδυνηρές στιγμές του παρελθόντος» μόνο τα βρακιά του δεν κατέβασε στον Παφίλη και υιοθέτησε την ταύτιση Μπογδάνου με ΧΑ επειδη το είπε ο Παφίλης.... ο Παφίλης που όπου σταθεί κι όπου βρεθεί λέει ότι θα ανατρέψει την αστική δημοκρατία... αυτή του Δένδια εννοεί την οποία θα ανατρέψει χαλαρά... γιατί την άλλη δοκίμασαν οι προγόνοι του και πήραν πούλο. 

Που έχουμε καταντήσει!! Το ιδιο το αστικό κράτος να αρνείται την ιστορία του. Έπρεπε να μην είχαν αντισταθεί Ζέρβες, Ψαροί και Γρίβες να είχε ζήσει τον κομμουνισμό ο Δένδιας για να ούρλιαζε για την απαγόρευσή του όπως ισχύει σε όλες τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ

Ο βουλευτής ετέθη εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας μετά από απόφαση του πρωθυπουργού
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε στη Σλοβενία όπου βρίσκεται, για τα τεκταινόμενα στη Βουλή και με απόφασή του τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, ο βουλευτής Ά Αθήνας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.


Θερμό επεισόδιο Δένδια-Μπογδάνου στη Βουλή για αναφορές σε «κομμουνιστές» και Εμφύλιο 

Την έντονη αντίδραση του υπουργού των Εξωτερικών Νίκου Δένδια, προκάλεσαν οι αναφορές του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, στην αίθουσα της Ολομέλειας, κατά των κομμουνιστών.

Η οργισμένη αντίδραση του υπουργού Εξωτερικών προκλήθηκε στην Βουλή μετά τη σύγκρουση Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τον Θανάση Παφίλη αναφορικά με το εμφυλιοπολεμικό παρελθόν της χώρας και τα γεγονότα στον Γράμμο και το Βίτσι, αλλά και τα πρόσφατα περιστατικά βίας από φασιστικές ομάδες της Χρυσής Αυγής στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

«Δεν βρισκόμαστε εδώ για να επιστρέψουμε στο κακό παρελθόν της χώρας μας, αλλά να συζητήσουμε την επιβίωση της πατρίδας στο μέλλον. Δεν γνωρίζω ποιος παρέστη στο Βίτσι, ο πατέρας μου ήταν εκεί! Εγώ λέω ότι σήμερα οποιαδήποτε προσπάθεια προβολής στη σύγχρονη πολιτική ζωή των οδυνηρών στιγμών της χώρας στο παρελθόν για την αποκόμιση κομματικού οφέλους είναι απαράδεκτη», είπε αρχικά ο κ. Δένδιας, απευθυνόμενος στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και συνέχισε σε έντονο ύφος.

«Και η συμπαράταξη με τον Κασιδιάρη είναι απαράδεκτη. Και διαχρονικά, η κατάθεση στεφάνου με τη Χρυσή Αυγή είναι επίσης απαράδεκτη, και είναι ώρα να σοβαρευτούμε αυτή την ώρα, που η χώρα αντιμετωπίζει εθνική απειλή. Και όσο εκπροσωπώ εγώ την κυβέρνηση, εδώ δεν θα ξαναγίνει ανεκτή στην αίθουσα αυτή τέτοια προσπάθεια, για να είμαστε συνεννοημένοι όλοι».

Οι αναφορές του κ. Δένδια και η δημόσια, ξεκάθαρη αποδοκιμασία στον Κ. Μπογδάνο, ήρθε λίγη ώρα μετά τις αναφορές του βουλευτή στο Βίτσι και τον ρόλο των κομμουνιστών. «Ο Γρίβας έλεγε έχουμε τρεις εχθρούς: τους Άγγλους, τους Τούρκους και τους κομμουνιστές. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος έλεγε ότι ήταν οι κομμουνιστές», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Μπογδάνος, προκαλώντας την αντίδραση της αντιπολίτευσης.

Δείτε την απάντηση Δένδια στον Μπογδάνο:


«Δεν ήμουν στην αίθουσα την ώρα που μίλαγε ο ακροδεξιός Μπογδάνος και σας ζητώ να καταδικάσετε τον εμφυλιοπολεμικό λόγο κατά του ΚΚΕ», είπε η Σ. Αναγνωστοπούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Θανάσης Παφίλης του ΚΚΕ ζήτησε το λόγο και απάντησε: «Ο κ. Μπογδάνος έχει στεναχωρηθεί που πιάσανε τους φασίστες που κάνανε επίθεση. Και βρήκε το χώρο να ρίξει αντικομουνιστικό δηλητήριο! Γνωριζόμαστε στον τόπο αυτό, είναι γεμάτος από το αίμα των κομμουνιστών! Εκτός του τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος υπάρχουν και χειρότερα, τι Μπογδάνος τι ΧΑ».

«Έχετε μπερδευτεί κ. Παφίλη, σας καλώ τη σύνδεση βουλευτή Α’ Αθήνας της ΝΔ με οτιδήποτε θυμίζει, φασιστική ναζιστική ολοκληρωτική ρατσιστική ιδεολογία και που επιχειρήθηκε με τρόπο επικίνδυνο και προσωπικά στοχοποιητικό ενάντια σε άνθρωπο που έχει δεχθεί επιθέσεις από ΧΑ και την άκρα αριστερά», επανήλθε ο κ. Μπογδάνος και πρόσθεσε: «ο αντικομμουνισμός είναι φιλελεύθερη επιλογή που αποτελεί δικαίωμά μας! δεν είστε στο απυρόβλητο!».