24 Μαΐου 2022

📺Χάρβαρντ: Όταν ο νεαρός... Κυριάκος Μητσοτάκης έπαιρνε το πτυχίο του (βίντεο)


Με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στην τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου της Βοστώνης, η  βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή έκανε αναφορά στην δική της εμπειρία από τότε που κάλυπτε ως δημοσιογράφος της ΕΡΤ την αποφοίτηση του νεαρού τότε Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πέρασαν 30 χρόνια από  την ημέρα που ο κ. Μητσοτάκης έλαβε το πτυχίο του και αποφοίτησε από το αρχαιότερο πανεπιστήμιο των Ηνωμένων Πολιτειών, το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Η κ. Πιπιλή με ανάρτησή της στο Twitter, δημοσίευσε στιγμιότυπα από εκείνη την ημέρα, όταν συνόδευε τον τότε πρωθυπουργό στο επίσημο ταξίδι του στις Η.Π.Α.

Στο βίντεο φαίνεται ο 24χρονος τότε Κυριάκος να παραλαμβάνει από τους καθηγητές το πτυχίο του. Σημειώνεται μάλιστα ότι ο νυν πρωθυπουργός ήταν μεταξύ των δύο Ελλήνων φοιτητών που είχαν διακριθεί για τις εξαιρετικές πτυχιακές τους εργασίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πτυχιακή του εργασία είχε ως θέμα τις «Εξωτερικές πολιτικές και Διεθνείς σχέσεις: Οι διαπραγματεύσεις για τις βάσεις την περίοδο 1974-1985».

Δείτε τη δημοσίευση: