14 Μαΐου 2022

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ🤣🤣ΓΕΛΑΕΙ το Twitter με τις εκλογές ΣΥΡΙΖΑ που επιτρέπεται να ψηφίζουν 15χρονα τον Τσίπρα


Το δικαίωμα ψήφου σε ανήλικους σχολίασαν πολλοί χρήστες των social media - Πολλοί εξ αυτών υποστηρίζουν ότι το ηλικιακό όριο για την ψήφο σε εκλογική διαδικασία άλλαξε ξαφνικά μέσα σε μία νύχτα, ενώ κάποιοι άλλοι σχολίασαν με χιούμορ αυτή την απόφαση

Μία πρωτότυπη απόφαση πήραν στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής, κατά τη διάρκεια των οποίων θα επανεκλεγεί ο Αλέξης Τσίπρας στην προεδρία ενώ θα αναδειχθεί και η νέα Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Πιο συγκεκριμένα στην εκλογική διαδικασία θα μπορούν να συμμετέχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους και άνω.

Στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ τονίζεται πως «δικαίωμα ψήφου έχουν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ από την ηλικία των 15 ετών και άνω. Μπορείτε να εγγραφείτε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών επιτόπου, στα εκλογικά τμήματα.

Όσοι εγγραφείτε την ημέρα της ψηφοφορίας ή είστε ήδη μέλη αλλά έχετε εγγραφεί μετά τις 21/3/2022, μπορείτε να ψηφίσετε σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Όσοι είστε ήδη μέλη και έχετε εγγραφεί ως τις 21/3/2022 και βρεθείτε εκτός της περιφέρειας στην οποία ανήκετε, μπορείτε να ψηφίσετε σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ αλλά ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ».


Το δικαίωμα ψήφου σε ανήλικους σχολίασαν πολλοί χρήστες των social media. Μάλιστα πολλοί εξ αυτών υποστηρίζουν ότι το ηλικιακό όριο για την ψήφο σε εκλογική διαδικασία άλλαξε ξαφνικά μέσα σε μία νύχτα, ενώ κάποιοι άλλοι σχολίασαν με χιούμορ αυτή την απόφαση. Σημειώνεται πως στο Twitter έχει δημιουργηθεί και το χάσταγκ #παιδομάζωμα