23 Ιουνίου 2022

Δείτε τα «διαμάντια» στα πόθεν έσχες βουλευτών και πρώην υπουργών-Ο «επαναστάτης» Κλέων Γρηγοριάδης με ακίνητο με πισίνα 100τμ στη Μύκονο


Πρώην  βουλευτής φυλάει σε θυρίδα 15 χρυσές λίρες, ενώ νυν βουλευτής έχει συμμετοχή σε ακίνητα της Μυκόνου, ένα εκ των οποίων διαθέτει πισίνα 100τμ- Ποιοι διαθέτουν βάρκες ή άλλα πλωτά μέσα

Άλλοι προτιμούν τις μετοχές και τα αμοιβαία κεφάλαια και άλλοι την ακίνητη περιουσία ή ακόμα πιο παραδοσιακές αξίες. Ο λόγος για τα «διαμάντια» που εντοπίζονται στα πόθεν έσχες των πολιτικών, νυν και πρώην βουλευτών, υπουργών και αρχόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός, έχει ανοίξει θυρίδα στην τράπεζα από το 2008 όπου όπως δηλώνει στο πόθεν έσχες χρήσης 2020 φυλάσσει 15 χρυσές λίρες και κοσμήματα από την κληρονομιά της πεθεράς του. Ο βουλευτής του ΜεΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης έχει συμμετοχή σε ακίνητα της Μυκόνου, ένα εκ των οποίων διαθέτει πισίνα 100τμ.

Ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ Γιάννης Ανδριανός δηλώνει στο πόθεν έσχες του τρακτέρ που έχει αγοράσει το 1994. Ο βουλευτής Ρεθύμνου  Γιάννης Κεφαλογιάννης έχει συμμετοχές σε μετοχές και αμοιβαία κεφάλαια ύψους 1,2 εκατ. ευρώ από κληρονομιά.

Βάρκες ή αλλα πλωτά μέσα δηλώνουν ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός.