23 Ιουνίου 2022

📺Όταν ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μοιράζονταν το ίδιο ζευγάρι παπούτσια στην προπόνηση - Το πρώτο απόσπασμα της ταινίας Rise


Λίγο πριν από την επίσημη κυκλοφορία της βιογραφικής ταινίας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την οικογένειά του, κυκλοφόρησε μια δυνατή σκηνή απ' το Rise που θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου στο Disney+.

Στην εν λόγω σκηνή εμφανίζεται ο νεαρός Γιάννης και ο αδερφός του Θανάσης -τους οποίους υποδύονται οι επίσης αδερφοί Ούτσε και Ραλ Αγκάντα- να μοιράζονται τα ίδια αθλητικά παπούτσια σε μια προπόνηση μπάσκετ καθώς η οικογένεια Αντετοκούνμπο δεν είχε την οικονομική δυνατότητα για δύο... καλά ζευγάρια. Ο Θανάσης βγάζει τα παπούτσια του και τα δίνει στον Γιάννη για να προπονηθεί μένοντας ο ίδιος στον πάγκο με τις κάλτσες. Οι συναθλητές τους γελάνε μαζί τους αλλά ο Θανάσης λέει στον Γιάννη: «Δείξ' τους ποιος είσαι...».

«Είμαι ενθουσιασμένος και με τιμά που η Disney+ μεταφέρει την ιστορία της οικογένειάς μου σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο δύο φορές MVP και πρωταθλητής του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, που είναι εκτελεστικός παραγωγός στην ταινία. «Ελπίζω ότι θα εμπνεύσει όσους βρίσκονται σε παρόμοιες συνθήκες να διατηρήσουν την πίστη, να παραμείνουν πιστοί στους στόχους τους και να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια για μια καλύτερη ζωή»  σχολίασε ο Greek Freak.


Στο μεταξύ, μια οικογενειακή φωτογραφία των Αντετοκούνμπο στάθηκε αφορμή για μία ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο την οποία συνόδεψε με ένα σχόλιο. «Τι όμορφη οικογένεια που είμαστε», έγραψε ο σούπερ σταρ του NBA, ο οποίος έχει στο πλευρό του τα αδέλφια του Θανάση, Κώστα και Άλεξ και τη μητέρα τους, Βερόνικα.