06 Αυγούστου 2022

📺Περιστέρι: Συνελήφθη ο ΚΑΙ ΚΑΛΑ 21χρονος Πακιστανός που φέρεται να δολοφόνησε τη 17χρονη σύντροφό του


Συνελήφθη ο 21χρονος σύντροφος της 17χρονης, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στο Περιστέρι. Ο συλληφθείς είναι και ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της.

Ειδικότερα, όπως γνωστοποίησε σε ανάρτησή του ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ο σύντροφος της 17χρονης Νικολέττας βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας.

«Βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή» γράφει συγκεκριμένα.


Ήταν στο «κάδρο» από την πρώτη στιγμή

Ο σύντροφος της 17χρονης που δολοφονήθηκε είχε βρεθεί στο «κάδρο» από την πρώτη στιγμή, καθώς είχε γίνει γνωστό -από καταθέσεις φίλων και συγκατοίκων του- ότι ετοίμασε τη βαλίτσα του και εγκατέλειψε το σπίτι που διέμενε.

Οι αστυνομικές Αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, ενώ ο ίδιος παρέμενε -έως σήμερα- άφαντος και είχε κλειστό το κινητό του.

Οι πληροφορίες για τη σχέση που είχαν θύμα και φερόμενος ως δολοφόνος

Στο μεταξύ ολοένα και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για τη σχέση μεταξύ της 17χρονης και του 21χρονου.

Όπως μετέδωσε το MEGA, ο 21χρονος πρωταγωνίστησε σε αιματηρό επεισόδιο την περίοδο των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι είχε βγει για διασκέδαση σε ένα νυχτερινό κέντρο στο Περιστέρι όπου συνέβη ένα επεισόδιο, κατά το οποίο τραυματίστηκε ελαφρά ο 21χρονος. Μάλιστα, τότε, η 17χρονη Νικολέττα είχε καταθέσει υπέρ του στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου, λέγοντας ότι είχε δεχτεί επίθεση από ομάδα Ρομά.

Πάντως, τον τελευταίο καιρό, η 17χρονη ήθελε να χωρίσουν κάτι που είχε δηλώσει σε μηνύματα στον 21χρονο ο οποίος της είχε στείλει με τη σειρά του δεκάδες απειλητικά μηνύματα. Αυτά τα απειλητικά μηνύματα προέκυψαν από την πρώτη ανάσυρση δεδομένων του κινητού τηλεφώνου της 17χρονης στην οποία προχώρησαν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής. 

Οι αποκαλύψεις για την κακοποίηση στα 11χρόνια της και το bullying

Η Νικολέττα, αλλά και ο αδερφός της πριν από λίγα χρόνια, όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα, στο Μακροχώρι όπου μεγάλωσαν είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες οι οποίοι καταδικάστηκαν. «Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53 χρόνια, ο άλλος 16-17 χρόνια. Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται», λέει ο πατέρας.

Η είδηση της ασέλγειας σε βάρος των δυο παιδιών, το 2018, είχε κυριαρχήσει στα μέσα. Οι εισαγγελικές Αρχές είχαν δώσει στην δημοσιότητα φωτογραφίες των δραστών, ανάμεσά τους και ένας 73χρονος ο οποίος – μετά την καταδίκη του – πέθανε στην φυλακή. Οι τρεις δράστες ασελγούσαν σε βάρος της 11χρονης -τότε- Νικολέττας και του 8χρονου αδελφού της για δυο ολόκληρα χρόνια, κατά το διάστημα 2016-17, πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια και η Νικολέτα με την αδελφή της φύγουν για Αθήνα για να γλυτώσουν τον κοινωνικό στιγματισμό.