05 Αυγούστου 2022

📺🤣👍Ορμπάν στο Τέξας: «Θέλουμε λιγότερες drag queen και περισσότερους Τσακ Νόρις»


Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας είπε σε Συνέδριο των Συντηρητικών στο Τέξας ότι η Δύση εγκλωβίστηκε σε «σύγκρουση πολιτισμών» - Είχε συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ

Με τιμές και παρατεταμένα χειροκροτήματα υποδέχθηκαν τα μέλη του Συνεδρίου Συντηρητικής Δράσης (CPAC) στο Τέξας τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν που είχε για άλλη μια φορά την ευκαιρία να εκφράσει την αντίθεσή του στην αθρόα λαθομετανάστευση και την γκει κοινωνία που πρωωθούν οι νεοφιλελέδες.

Ο δεξιός πολιτικός, που έχει συγκρουστεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση για τις πρωτοβουλίες του σε ζητήματα λαθρομετανάστευσης και δημιουργίας μιας γκέι κοινωνίας, δεν έχασε την ευκαιρία να προβάλλει για άλλη μια φορά το πρότυπο της «παραδοσιακής οικογένειας».

Ο Ορμπάν διάβασε το σημείο του ουγγρικού συντάγματος που προβλέπει ότι ο γάμος είναι εφικτός μόνο μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. «Λιγότερες drag queen και περισσότερους Τσακ Νόρις» δήλωσε, ξεσηκώνοντας το κοινό.


Στο στόχαστρό του βέβαια βρέθηκαν και άλλες κατηγορίες. «Αν αμφιβάλλει κανείς κατά πόσον είναι ίδιοι οι προοδευτικοί φιλελεύθεροι και οι κομμουνιστές, ρωτήστε εμάς στην Ουγγαρία. Το ίδιο είναι» είπε στους πολιτικούς φίλους του Ντόναλντ Τραμπ, με τον οποίο συναντήθηκε την Τρίτη στο κλαμπ του γκολφ στο Νιου Τζέρσεϊ. Ο τέως Αμερικανός πρόεδρος, που θα μιλήσει αύριο στο συνέδριο, χαρακτήρισε τον Ορμπάν ως φίλο του.

Παράλληλα, ο Ούγγρος πρωθυπουργός υποστήριξε ότι η Δύση έχει εγκλωβιστεί σε μια σύγκρουση πολιτισμών,ενώ απέρριψε τον όρο «ρατσιστής».

«Ένας χριστιανός πολιτικός δεν μπορεί να είναι ρατσιστής» είπε, χαρακτηρίζοντας ηλίθιους όσοι τον θεωρούν ρατσιστή ή αντισημίτη. Παράλληλα, είπε στους συντηρητικούς ότι έχουν δύο χρόνα για να ετοιμαστούν, εννοώντας προφανώς στις προεδρικές εκλογές του 2024 στις ΗΠΑ.