05 Αυγούστου 2022

Αγωγές Δημητριάδη σε Reporters United, Εφ. Συντακτών και Κουκάκη – Ζητά 150.000 ευρώ-ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ Twitter με τον Κουκάκη που χ@στηκε πάνω του και αρχισε την κλάψα


Στην αντεπίθεση περνά μετά την παραίτησή του ο Γρηγόρης Δημητριάδης, ο οποίος υπέβαλλε αγωγή κατά του δικτύου ρεπόρτερ Reporters United.

Λίγη ώρα μετά την παραίτησή του Γρηγόρη Δημητριάδη έγινε γνωστό ότι ο πρώην πλέον Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού υπέβαλε αγωγή, ύψους 150.000 ευρώ κατά του δικτύου ρεπόρτερ Reporters United για το δημοσίευμά σχετικά με τις παρακολουθήσεις, στο οποίο εμπλέκεται το όνομά του με τίτλο: «Μεσοτοιχία το Μαξίμου με το Predator».

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης ζητά την ανάκληση του δημοσιεύματος.

Η αγωγή είναι και κατά των δημοσιογράφων: Νικόλα Λεοντόπουλου και Θοδωρή Χονδρόγιαννου.


Αγωγή και κατά του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη
Ο Γρηγόρης Δημητριάδης κατέθεσε αγωγή και κατά του Θανάση Κουκάκη, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος με tweet του στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο πρώην πλέον Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού ζητά από τον δημοσιογράφο να διαγράψει τα tweets που έχει κάνει σχετικά με τις αποκαλύψεις των reporters.gr και της Εφημερίδας των Συντακτών.

«Ενώ το Κράτος Δικαίου πλήττεται βάναυσα με τις συνεχόμενες αποκαλύψεις για τις παράνομες παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ και την ανεξέλεγκτη χρήση του Predator, ο πρώην Γ.Γ. του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, θεώρησε δόκιμο, την ίδια μέρα της παραίτησης του να μου επιδώσει αγωγή.

Αίτημα του να διαγράψω αναρτήσεις μου στο twitter που αφορούν στις αποκαλύψεις των

reporters_gr και Εφημερίδας των Συντακτών. Προτεραιότητα του Γρηγόρη Δημητριάδη είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι η αυτοκριτική για τους λόγους ομολογίας αποτυχίας και παραίτησης του», έγραψε ο Θανάσης Κουκάκης.