05 Αυγούστου 2022

📢OΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΚΑΝΑΝ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΚΡΗΤΙΚΟ🤦‍♂️🤦‍♂️Γιατί εισαγγελέας επέτρεψε την παρακολούθηση Ανδρουλάκη-Η κυβέρνηση προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί του, αλλά δεν ανταποκρίθηκε


[Ο Νικολής έχει τρομάξει τόσο πολύ με την κυβέρνηση που ούτε το τηλέφωνο δεν σηκώνει φοβούμενος μη του φυτέψουν κανα κοριό😝🤣

Πέρα από την πλάκα πρόκειται για 2 διαφορετικά πράγματα: 

-Το SMS που έλαβε ο Ανδρουλάκης με το λινκ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ άρα δεν τον παρακολούθησε κανένας με το predator και
-Τη νόμιμη παρακολούθηση (συνακρόαση μέσω εταιρίας κινητής τηλεφωνίας), μετά από αίτημα της ΕΥΠ και εισαγγελική άδεια 

Το πρώτο το κατήγγειλε ο Ανδρουλάκης για να κάνει ντόρο αφού είναι άνευ περιεχομένου και κανείς δεν μπορεί να αποδείξει ποιος έστειλε το SMS με το λινκ καθώς τέτοια SMS στέλνονται καθημερινά σε χιλιάδες αποδέκτες με την ελπίδα οι επιτήδειοι να υποκλέψουν κωδικούς από κάρτες κ.λπ

Το δεύτερο ο Ανδρουλάκης το αγνοούσε και δεν αποκαλύφθηκε ούτε στην ακρόαση της ΕΥΠ στη Βουλή αφού δεν υπήρξε τέτοια ενημέρωση μετά τη συνεδρίαση.

Το δεύτερο αναγκάστηκαν να το πούνε στον Κυριάκο οι ΜΑΛ@ΚΕΣ που έκαναν τους έξυπνους πίσω από την πλάτη του και ο Πρωθυπουργός αντί να το κουκουλώσει αποφάσισε να τους καρατομήσει ρισκάροντας να φορτωθεί την ευθύνη.]

Να επικοινωνήσει με τον Νίκο Ανδρουλάκη επιχείρησε νωρίτερα σήμερα η κυβέρνηση, χωρίς επιτυχία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές, η κυβέρνηση επιχείρησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον κ. Ανδρουλάκη διά του υπουργού Γιώργου Γεραπετρίτη, ωστόσο εκείνος δεν ανταποκρίθηκε.

Η κυβέρνηση, πλέον, αναμένει τις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ από την Κρήτη, ωστόσο συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη τονίζουν ότι είναι δεδομένη η απόφαση του πρωθυπουργού να χυθεί φως στην υπόθεση, ενώ έχει δοθεί εντολή να ενημερωθεί πλήρως ο Νίκος Ανδρουλάκης από τον νέο διοικητή της ΕΥΠ.

O κ. Ανδρουλάκης θα ενημερωθεί αναλυτικά για το πώς προέκυψε η εισαγγελική άδεια για παρακολούθησή του, λένε κυβερνητικές πηγές.

Η κλήση του κ. Ανδρουλάκη θα γίνει από τον νέο αρχηγό της ΕΥΠ, Θεμιστοκλή Δεμίρη, ο οποίος ορίστηκε αντικαταστάτης του Παναγιώτη Κοντολέων ο οποίος παραιτήθηκε νωρίτερα σήμερα.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, υπήρξε νόμιμη εισαγγελική απόφαση για παρακολούθηση των επικοινωνιών του Νίκου Ανδρουλάκη, επί τρεις μήνες, με την επισύνδεση, η οποία δεν έγινε με το λογισμικό Predator. Η παρακολούθηση διεκόπη δύο μέρες μετά την εκλογή του κ. Ανδρουλάκη στη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Η νόμιμη αν και χωρίς να έχει λάβει γνώση ο πρωθυπουργός, όπως τονίζουν οι κυβερνητικές πηγές, εισαγγελική απόφαση για παρακολούθηση των επικοινωνιών του Νίκου Ανδρουλάκη, είναι η αιτία που οδήγησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην απόφαση να ζητήσει άμεσα την παραίτηση του Διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέων.

Ως αυτή την ώρα είναι γνωστό ότι ο Παναγιώτης Κοντολέων ενέκρινε την παρακολούθηση, ωστόσο ο διοικητής της ΕΥΠ για άγνωστους λόγους αποφάσισε να μην ενημερώσει τον πρωθυπουργό επί του θέματος.

Ποιες πληροφορίες είχε η ΕΥΠ

Νέες πληροφορίες έρχονται συνεχώς στο προσκήνιο για την υπόθεση Ανδρουλάκη, η οποία έγινε καταλύτης σημαντικών εξελίξεων στο εσωτερικό της κυβέρνησης. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα parapolitika.gr όλα ξεκίνησαν όταν η ΕΥΠ πληροφορήθηκε από δύο μυστικές υπηρεσίες ευρωπαϊκών χωρών με τις οποίες έχει διαχρονικό πεδίο συνεργασίας, πως ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε επαφές με αμφιλεγόμενα πρόσωπα που λειτουργούσαν για λογαριασμό κινεζικών παρασκηνιακών συμφερόντων. Έκτοτε πράγματι ξεκίνησε η διαδικασία επισύνδεσης όπως προβλέπεται νομικά και θεσμικά, ωστόσο μόλις ο ευρωβουλευτής κέρδισε τις εκλογές για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, αυτομάτως τερματίστηκε.