03 Οκτωβρίου 2022

Σε Έλληνα χρήστη του Facebook το Νόμπελ Ιατρικής για το 2022


Την απονομή του βραβείου Νόμπελ στην Ιατρική σε έναν Έλληνα χρήστη του Facebook για την αποκαλυπτική του έρευνα πάνω στον κορωνοϊό, ανακοίνωσε σήμερα η επιτροπή των βραβείων στη Στοκχόλμη.
Σε σχετική ανακοίνωση, η επιτροπή αναγνώρισε το έργο του Μπάμπη Π., χρήστη του Facebook, ο οποίος, όπως αναφέρει, «πρωτοστάτησε από την πρώτη στιγμή να μας αποκαλύψει το σχέδιο του Μπιλ Γκέιτς να μας πηγαινοφέρνει με το τσιπάκι σαν τηλεκατευθυνόμενα.»

«Παράλληλα, η διετής έρευνα του, βασισμένη σε βίντεο που έβλεπε νυχθημερόν στο YouTube και από το έγκριτο σάιτ timaskryboun.blogspot.gr, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να αποκαλυφθεί ότι ο κορωνοϊός δεν υπάρχει ή, αν υπάρχει, ότι μεταδόθηκε μέσω των δικτύων 5G από ραδιενεργές νυχτερίδες που εκπαίδευσε προσωπικά ο Τζορτζ Σόρος για να πλήξει την Ορθοδοξία» συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Επιπλέον, με την ανάπτυξη προηγμένων εναλλακτικών θεραπειών, όπως το να βάζεις σκόρδα στα αυτιά σου και να χοροπηδάς στο ένα πόδι ψέλνοντας Τη Υπερμάχω όταν έχει πανσέληνο, ο Μπάμπης Π. συνέβαλλε καθοριστικά στην καταπολέμηση της καταπολέμησης του κορωνοϊού» καταλήγει η ανακοίνωση.