27 Νοεμβρίου 2022

Τζο Μπάιντεν: Στο... στόχαστρο για τις σέλφι με παιδιά


Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έκαναν καψόνι στον Τζο Μπάιντεν για τις «creepy» selfies με παιδιά. Ο Αμερικανός πρόεδρος στις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες φαίνεται να κρύβεται στο φόντο των παιδικών selfies με το πρόσωπό του σε ένα παράθυρο.

Ο Μπάιντεν την ημέρα των Ευχαριστιών βρέθηκε στο Ναντάκετ όταν πλησίασε τη βιτρίνα του καταστήματος και χαμογέλασε, όπως δείχνει η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το Nantucket Current.


Ο πρόεδρος, βρέθηκε εκεί με την οικογένειά του για την Ημέρα των Ευχαριστιών έκανε τα ψώνια του και σταμάτησε για να συναντήσει τους μικρούς του θαυμαστές.

«Να ο Τζο! Θεέ μου, γεια!» ακούγεται ένα από τα παιδιά να φωνάζει καθώς ο πρόεδρος περπατάει στον δρόμο πίνοντας το ποτό του με καλαμάκι.

Ο Μπάιντεν σταμάτησε αμέσως μόλις άκουσε τα κοριτσάκια και πήγε προς το παράθυρο για να τα χαιρετίσει.

Ο Μπάιντεν έκανε μια στάση στο παράθυρο και φωτογραφήθηκε με τα παιδιά.

Διχασμός στα social media
Κάποιοι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χαρακτήρισαν τη συνάντηση του προέδρου με τα «ανατριχιαστική».


«Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Σταματήστε να προσπαθείτε να το κάνετε να φαίνεται ως κάτι φυσιολογικό. Αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος γέρος, θα είχατε όλοι φρικάρει», έγραψε ένας χρήστης του Instagram.

«Αυτό το αποκαλούσαν ηδονοβλεψία στην εποχή μου!», έγραψε ένας άλλος.

Η δημοσιογράφος του DC Patriot Mindy Robinson σχολίασε: «Είναι σαν ταινία τρόμου, κάποιος να σώσει τα παιδιά».

Άλλοι πάλι βρήκαν τις φωτογραφίες χαριτωμένες.

«Το λατρεύω αυτό! Όλα αυτά», δήλωσε ένας χρήστης του Twitter. «Αυτό ονομάζεται ηγέτης. Τα μωρά είναι τόσο ενθουσιασμένα, χαριτωμένα και ευτυχισμένα».

«Ωωωω τόσο συναρπαστικό να βλέπεις παιδιά ενθουσιασμένα με τον πρόεδρο!», έγραψε ένας άλλος.

«Ο πρόεδρος που σταματάει μόνο και μόνο για να χαρίσει σε μερικά παιδιά ένα χαμόγελο είναι πραγματικός πρόεδρος. Σας ευχαριστούμε Πρόεδρε Τζο», ανέφερε ένας άλλος.