04 Δεκεμβρίου 2022

Διαμαρτυρια έξω από τα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Βελόπουλου για την υποστήριξη στο καθεστώς Πούτιν (εικόνες)


Το Project NEON είναι μία οργάνωση φιλελεύθερων νέων, που πρόσφατα πραγματοποίησε το ιδρυτικό της συνέδριο στην Αθήνα. Στόχος της οργάνωσης, όπως αναφέρεται στον ιδρυτικό μανιφέστο, είναι «η ενδυνάμωση και η διεύρυνση ενός φιλελεύθερου κινήματος νέων ανθρώπων, μέσω εκπαιδευτικών δράσεων, ακτιβιστικών και ερευνητικών πρωτοβουλιών, ώστε η φιλελεύθερη νέα γενιά να ηγηθεί της μάχης των ιδεών στην Ελλάδα».

Χθες Σάββατο πραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία των κομμάτων που δεν υπερψήφισαν το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για τον χαρακτηρισμό της Ρωσίας ως κράτος τρομοκράτη, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έπειτα από την αιματηρή εισβολή της στην Ουκρανία και τις θηριωδίες που έχει προκαλέσει στον ουκρανικό λαό.



Όπως αναφέρουν στην ανάρτησή τους "Ο Εμμανουήλ Φράγκος, της Ελληνικής Λύσης, καθώς και οι Λευτέρης Αλαβάνος και Κώστας Παπαδάκης του ΚΚΕ καταψήφισαν την πρόταση. Οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν παρών στην ψηφοφορία, ίσως επειδή δεν το θεώρησαν σημαντικό ή είχαν κάτι καλύτερο να κάνουν.

Όλοι τους ανεξαιρέτως, απέδειξαν έμπρακτα πως δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, αλλά μόνο να κάνουν ένα δώρο, με την στάση τους, στον πολεμοχαρή και ανελεύθερο Πούτιν.



Γι' αυτό και ο πρόεδρος Πούτιν σήμερα τους «ευχαρίστησε» για την ψήφο τους! Η θέση κάθε ατόμου που στηρίζει τη φιλελεύθερη δημοκρατία είναι στο πλευρό των μαχόμενων Ουκρανών. Αν η Ουκρανία πέσει, τότε και η Ευρώπη θα πέσει μαζί της", καταλήγει η ανακοίνωση τους.

Δείτε την ανάρτηση