04 Δεκεμβρίου 2022

📺Χιούστον: Η Kate Georgiades γράφει ιστορία - «Είναι αυτή η καλύτερη άμυνα... ever στο βόλεϊ;» - Βίντεο


«Έβλεπα μόνο την μπάλα, δεν είδα καν το τραπέζι», δήλωσε μετά τον αγώνα η εκπληκτική Ελληνίδα αθλήτρια
Τον τίτλο της καλύτερης άμυνας στην ιστορία του αθλήματος διεκδικεί η ελληνικής καταγωγής αθλήτρια Βόλεϊ Kate Georgiades στις ΗΠΑ.

Η αθλήτρια του Πανεπιστημίου του Χιούστον, πρωταγωνίστησε σε μια από τις πιο αξέχαστες στιγμές στον αθλητισμό φέτος, όταν την Παρασκευή πήδηξε πάνω από τραπέζι, στη νίκη της ομάδας της στον πρώτο γύρο επί της Νότιας Ντακότα στο τουρνουά NCAA, καταφέρνοντας να επιστρέψει την μπάλα στο αντίπαλο τερέν και να βγάλει την εκπληκτική άμυνα για την ομάδα της.

Με το Χιούστον να προηγείται με 2-1 καθώς ξεκινούσε το τέταρτο σετ, η Γεωργιάδη έγινε... Superwoman και αφού έβγαλε την άμυνα που ξεσήκωσε όλο το γήπεδο, επέστρεψε και συνέχισε τον αγώνα, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την απόδοσή της.


Μετά τη νίκη του Χιούστον, η Γεωργιάδη δήλωσε ότι δεν κατάλαβε πως υπήρχε τραπέζι κοντά. «Απλώς κοίταζα ψηλά και δεν είδα καν τραπέζι εκεί», είπε, σύμφωνα με το KHOU-11. «Είμαι απλώς ευγνώμων που το κατάφερα».

Οι ηρωισμοί της Γεωργιάδη την ημέρα του αγώνα δεν τράβηξαν μόνο την προσοχή του διαδικτύου αλλά και του «SportsCenter», καθώς η κίνηση κατέκτησε την Νο. 1 θέση στο τμήμα «Top Ten» της εκπομπής.