27 Ιανουαρίου 2023

Γεωργιάδης: Τώρα που ο κ. Δεστεμπασίδης αποδέχθηκε ότι είναι ο «Σαράφης» ελπίζω η Δικαιοσύνη να του άρει την προστασία


Τι έγραψε στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων λίγο μετά την δήλωση του Φιλίστορα Δεσταμπασίδη μέσα από την ΓΑΔΑ

Λίγες ώρες μετά την δήλωσή του Φιλίστορα Δεστεμπασίδη μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ - μεταξύ άλλων ισχυρίζεται ότι τον παγίδευσαν - τοποθετήθηκε επί του θέματος ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης με μία ανάρτησή του στο Twitter εκφράζει την ελπίδα ότι τώρα που αποκαλύφθηκε ότι ο κ. Δεστεμπασίδης ήταν ο προστατευόμενος μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης» θα του αρθεί η προστασία προκειμένου να του υποβληθεί μήνυση και ενώπιον του Δικαστηρίου να αποδείξει ότι δεν ξέρει κανέναν με αυτό το κωδικό όνομα.



Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης: «Με έχουν στοχοποιήσει από το 2018»

Υπενθυμίζεται ότι ο προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis, Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης, επονομαζόμενος «Μάξιμος Σαράφης», ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία σύστασης και λειτουργίας εγκληματικής οργάνωσης, ταυτόχρονα με τη διάπραξη απατών με τραπεζικά προϊόντα υποστηρίζει σε δηλώσεις του ότι τον παγίδευσαν.

«Η τωρινή μου ποινική εμπλοκή είναι αποτέλεσμα της άθλιας και ρεβανσιστικής στοχοποίησής μου, από το 2018, από συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα εξουσίας, που αποκαλύφθηκε το πολιτικό και προσωπικό τους ήθος κατά τη διερεύνηση του σκανδάλου Novartis στην Ελλάδα. Αυτοί, ως πολιτική μαφία, με απειλούσαν δημόσια ότι ''θα με γδάρουν'' και ''θα με κλείσουν φυλακή''», αναφέρει- μεταξύ άλλων- στην ανακοίνωσή του.