08 Φεβρουαρίου 2023

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Στον ΣΥΡΙΖΑ γνώριζαν από το 2015 για την greek mafia -Λίγη τσίπα, επιτέλους


Απάντηση στον Χρήστο Σπίρτζη και την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα για την Greek Mafia ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τονίζοντας πως «με ανικανότητα του ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύτηκε η απονομή Δικαιοσύνης»,

Σκληρή ήταν η απάντηση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προς τον αρμόδιο τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Σπίρτζη, ο οποίος νωρίτερα σε ανακοίνωσή του καλούσε τον υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο «να απαντήσει ή να παραιτηθεί», αναφέροντας πως στον ΣΥΡΙΖΑ «γνώριζαν από το 2015 για την greek mafia».

Υπουργείο Προστασίας Πολίτη: Με πλημμέλεια του ΣΥΡΙΖΑ τα απαραίτητα στοιχεία δεν συγκεντρώθηκαν ποτέ

«Με δική τους πλημμέλεια, τα απαραίτητα στοιχεία δεν συγκεντρώθηκαν ποτέ με τον τρόπο που έπρεπε. Με δική τους ανικανότητα, η απονομή Δικαιοσύνης υπονομεύτηκε», αναφέρει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

«Και τώρα, ζητούν με θράσος την παραίτηση του Υπουργού που τόλμησε να προχωρήσει σε τομές κάθαρσης και διαφάνειας στις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας που απαιτούνταν. Και που στέλνει αντίστοιχες υποθέσεις, χωρίς χρονοτριβές, κατευθείαν στη Δικαιοσύνη», τονίζεται χαρακτηριστικά.

«Η greek mafia απαλλάχθηκε λόγω αμφιβολιών και εξαιτίας της κωλυσιεργίας τους. Οι ίδιοι, όμως, δεν πρόκειται να απαλλαγούν ποτέ από το βάρος της ευθύνης. Ας μαζευτεί, επομένως, ο αρμόδιος Τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ. Λίγη τσίπα, επιτέλους!», υπογραμμίζει στην απάντησή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.