06 Φεβρουαρίου 2023

Το απίστευτο βλέμμα του Ευκλείδη Τσακαλώτου την ώρα που μιλάει ο Κ. Ζαχαριάδης [εικόνες]


Χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον και με σχεδόν ειρωνικό ύφος παρακολουθεί ο πρώην υπουργός και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος τον βουλευτή Κώστα Ζαχαριάδη να παίρνει το λόγο σε κοπή πίτας στον Χολαργό, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν από την εκδήλωση.

Την ανάρτηση έκανε ο κ. Ζαχαριάδης, ο οποίος δεν φαίνεται να παθιάζει το ακροατήριό του, και ειδικότερα τον κ. Τσακαλώτο, ο οποίος παρακολουθεί σκεπτικός, με ένα αδιόρατο ειρωνικό χαμόγελο τον συνάδελφό του να εκφωνεί ομιλία. Ας σημειωθεί ότι Τσακαλώτος και Ζαχαριάδης ερίζουν για την πρωτιά στο Βόρειο Τομέα και ο ανταγωνισμός μεταξύ των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός.


Το απίστευτο βλέμμα Τσακαλώτου στον Κ. Ζαχαριάδη που έχει πάρει τον λόγο

«Χολαργός! Σε όλες τις γειτονιές του βορείου τομέα ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία συσπειρώνεται και διευρύνεται! Ξεκινάμε νωρίς και δυναμικά την προεκλογική καμπάνια…», έγραψε ο κ. Ζαχαριάδης.


Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο κ. Τσακαλώτος δεν βρίσκεται μαζί με τον συνάδελφό του, μετά το πέρας της εκδήλωσης.


Ο άγριος ανταγωνισμός του Βόρειου Τομέα

Από τον ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα είχαν εκλεγεί στις εκλογές 2019 οι Ευκλείδης Τσακαλώτος, Κώστας Ζαχαριάδης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Γιώργος Κατρούγκαλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ψηφοδέλτιο θα προστεθούν στις εκλογές 2023 ο Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος μετακινείται από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας στον Βόρειο Τομέα, και ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, ενώ έχει ακουστεί και το όνομα της αναπληρώτριας εκπροσώπου του κόμματος, Τάνιας Καραγιάννη.

Στην περιφέρεια Βόρειου Τομέα ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να ενισχύσει την παρουσία του καθώς στις εκλογές 2019 είχε χάσει με 17,5 μονάδες διαφορά από τη ΝΔ. Όπως είναι φυσικό, ο ανταγωνισμός μεταξύ των υποψηφίων έχει χτυπήσει «κόκκινο», ενώ θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική αύξηση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ για να αυξήσει τις έδρες του.