28 Μαρτίου 2023

📺Survivor All Star: «Βόμβα» με την αποβολή των Γκότση και Πιλίδη - Δείτε βίντεο


Νέα «βόμβα» έσκασε στο Survivor All Star το βράδυ της Δευτέρας (27/3) καθώς μετά τις αποβολές των Κατερίνας Δαλάκα και Ασημίνας Χατζηανδρέου για παραβίαση των κανονισμών του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ήρθαν ακόμα δύο αποβολές να αλλάξουν τα δεδομένα.

Αυτή τη φορά εκτός παιχνιδιού βρέθηκαν οι Ηλίας Γκότσης και Γιωρίκας Πιλίδης, με την παραγωγή να... συλλαμβάνει τον νικητή του Survivor 2018 να έχει έρθει σε συνεννόηση με ντόπιους και να βρίσκει τροφή και τον παγκόσμιο πρωταθλητή της πάλης να έχει κινητό με το οποίο επικοινωνούσε με συγκεκριμένο αριθμό. Εκτός από τις δυο αποβολές είχαμε και ψηφοφορία με τους Μπλε, μετά την 2η σερί ήττα τους από τους Κόκκινους, να βγάζουν στον τάκο και τους Σπύρο Μαρτίκα και Νικόλα Αγόρου.

Πριν οι ομάδες ριχτούν στη μάχη για την 2η ασυλία ο Γιώργος Λιανός τους επεφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη, κυρίως για τους Μπλε. Ο παρουσιαστής του Survivor All Star δικαιολόγησε τις απουσίες των Ηλία Γκότση και Γιωρίκα Πιλίδη, λέγοντας στους υπόλοιπους ότι οι δύο παίκτες παραβίασαν κάποιους κανονισμούς του ριάλιτι επιβίωσης, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Θα πρέπει να σας πω κάτι. Όπως βλέπετε, από την παρέα μας αυτή την στιγμή λείπουν δύο παίκτες της Μπλε ομάδας, ο Ηλίας Γκότσης κι ο Γιωρίκας Πιλίδης. Κι οι δύο παίκτες έχουν παραβιάσει βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε παίκτης έχει κάνει διαφορετική παράβαση», δήλωσε χαρακτηριστικά και σημείωσε πως η παραγωγή πρέπει να συλλέξει τις πληροφορίες που χρειάζεται, προκειμένου να εξεταστεί πόσο σοβαρές ήταν οι παραβάσεις τους, αλλά και το μέλλον τους στον Άγιο Δομίνικο. Μέχρι τότε, παραμένουν και οι δύο εκτός αγωνισμάτων.

«Είμαστε υποχρεωμένοι, μέχρι να εξετάσουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, να αφήσουμε αυτούς τους παίκτες εκτός παιχνιδιού. Αφού συλλέξουμε όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε και δούμε όλες τις λεπτομέρειες, θα σας ανακοινώσουμε την απόφασή μας για το μέλλον των δύο παικτών», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Λιανός.