31 Μαΐου 2023

📺Αποφασισμένοι για τη νίκη: Οπαδοί στην Ολλανδία προσέλαβαν στρίπερ για να αποσυντονίσει τους αντιπάλους


Πως είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν την ομάδα τους να κερδίζει απέδειξαν πως είναι οι οπαδοί της Ράινσμπεργκσε, ομάδα της 3ης κατηγορίας της Ολλανδίας, καθώς προσέλαβαν στρίπερ προκειμένου να αποσυντονίσει τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Αυτό συνέβη στην αναμέτρηση της Ράινσμπεργκσε με την AFC Αμστερνταμ που είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας με αυτό αυτόματα να σημαίνει ότι ήταν ένα δύσκολο ματς. Έτσι, οι οπαδοί ανέλαβαν να βοηθήσουν και η ιδέα που είχαν ήταν να προσλάβουν μια στρίπερ, η οποία θα έπρεπε να μπει γυμνή στον αγωνιστικό χώρο και να πάει προς τους παίκτες της αντιπάλου.

Η «Striptease Foxy», όπως είναι το… καλλιτεχνικό της όνομα, εισέβαλλε στο γήπεδο στο 20ο λεπτό φορώντας μόνο κάλτσες και παπούτσια και πήγε προς τους παίκτες της AFC Άμστερνταμ και περισσότερο από όλους στον αμυντικό Τζόελ Τιλέμα, ζητώντας του να την αγγίξει, με τον ίδιο όμως να αρνείται αφού είναι δεσμευμένος.

«Νομίζω πως ήθελε να την χτυπήσω στον πισινό. Αλλά σκέφτηκα «μην αφήσεις να γίνει αυτό, αλλιώς θα έχεις «μάχη» στο σπίτι. Φαινόταν ωραία, το λέω ειλικρινά», ήταν τα λόγια του μετά τη λήξη του παιχνιδιού.