31 Μαΐου 2023

Σκέρτσος: «Για τον κ. Τσίπρα εξακολουθεί να είναι στραβός ο γιαλός-Επιμένει στα ίδια ψέματα-Εξακολουθεί να παρουσιάζει μια Ελλάδα “μαύρη”»


Ο Άκης Σκέρτσος σχολίασε την πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα μετά τις εκλογές της 21ης Μαϊου
«Οκ. Τσίπρας στην πρώτη του συνέντευξη μετά την εκλογική του συντριβή, επέμεινε να διαβάζει την πραγματικότητα με τους ίδιους παραμορφωτικούς φακούς. Εξακολουθεί να παρουσιάζει μια Ελλάδα "μαύρη"» σχολίασε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος, για την πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα μετά τις εκλογές της 21ης Μαϊου.

«Το μόνο συμπέρασμα στο οποίο έχει καταλήξει είναι πως οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σωστές αλλά επικοινωνήθηκαν λάθος. Δεν φταίνε όσα έλεγε αλλά ο τρόπος που τα έλεγαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.  Άρα οι "λίστες των αρεστών" στην ηγεσία που θα βγαίνουν στα ΜΜΕ, θα λύσουν το πρόβλημα. Επιμένει στα ίδια ψέματα, από τους δήθεν 700.000 πλειστηριασμούς, έως τους ελεύθερους επαγγελματίες που θα μείνουν χωρίς περίθαλψη, όταν κάτι τέτοιο ξέρει ότι δεν ισχύει. Το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτα οι ιδέες του και η έλλειψη τεκμηρίωσης για την υλοποίησή τους και μετά το ύφος και τα πρόσωπα που τις επικοινωνούν. Επέλεξε να  ασχοληθεί μόνο με το δεύτερο αποδεικνύοντας πόσο μακριά είναι από τα προβλήματα της κοινωνίας. Για τον κ. Τσίπρα εξακολουθεί να είναι «στραβός ο γιαλός». Και να αρμενίζει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Τίποτα δεν έμαθε, τίποτα δεν άλλαξε. Τον αφήνουμε στον δικό του κόσμο. Εμείς θα εξακολουθήσουμε να απαντάμε στις ανάγκες της κοινωνίας για ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματα. Και να παλεύουμε για μια χώρα που θα προχωράει σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά.» καταλήγει ο Άκης Σκέρτσος.