31 Μαΐου 2023

ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ επειδή ο Ψαριανός είπε το αυτονόητο: «Αλήτες οι καθηγητές που πανηγύριζαν για τους χάκερς στην Τράπεζα Θεμάτων»


Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε δήλωση του Γρηγόρη Ψαριανού, ο οποίος αποκάλεσε «καθάρματα» καθηγητές που «πανηγύρισαν επειδή χάκερς έριξαν» την Τράπεζα Θεμάτων.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού

Ο Γρηγόρης Ψαριανός, με αφορμή την κυβερνοεπίθεση στην Τράπεζα Θεμάτων, αποκάλεσε ορισμένους καθηγητές «μεγάλα καθάρματα», «σκουλίκια» και «αλήτες».

«Οι ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ τών παιδιών μας, που πανηγυρίζουν επειδή "χάκερς" - πράκτορες που δεν ξέρουμε για ποιον δουλεύουν, έριξαν εν μέσω εξετάσεων το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων. Είναι Μεγάλα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ και πρέπει να πάνε σπίτι τους. Σκουλίκια είναι. Αλήτες. Αρχιμαφιόζοι, Όχι Δάσκαλοι…» έγραψε ο Γρηγόρης Ψαριανός.


Αντιδράσεις και από ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ της ΝΔ για την ανάρτηση Ψαριανού

Η ανάρτησή του προκάλεσε αντιδράσεις ακόμη και εντός ΝΔ και δεν είναι λίγοι όσοι προεξοφλούν ότι τις επόμενες ώρες θα τεθεί εκτός λίστας για τις επόμενες εκλογές. Μάλιστα, ο Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στο Kontra το βράδυ της Τρίτης, δήλωσε ότι αναμένει από το κόμμα του να πάρει αποφάσεις.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός -ο οποίος δεν είναι μέλος της ΝΔ- ήταν υποψήφιος στο Νότιο Τομέα Αθηνών με τη ΝΔ, ωστόσο κατετάγη πολύ χαμηλά (στη 16η θέση, ενώ η ΝΔ εξέλεξε 11 βουλευτές).

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας ότι «ο Ψαριανός απλά επιβεβαίωσε την άκρως επικίνδυνη έπαρση του κ. Μητσοτάκη και της παρέας του απέναντι σε ανθρώπους στους οποίους θα έπρεπε σήμερα να απολογούνται».

«Η αλαζονεία πλέον ξεχειλίζει στη Νέα Δημοκρατία. Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει εντελώς.

Ο πιο διάσημος μετακλητός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Γρηγόρης Ψαριανός, σήμερα επιτέθηκε με άθλιο τρόπο στους καθηγητές των παιδιών που υφίστανται την ταλαιπωρία της κατάρρευσης της Τράπεζας Θεμάτων.

Τους αποκάλεσε ''καθάρματα'', ''σκουλήκια'', ''αλήτες'' και ''αρχιμαφιόζους'', όταν αυτοί οι άνθρωποι έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν το άγχος χιλιάδων παιδιών μέσα στις αίθουσες.

Ο Ψαριανός απλά επιβεβαίωσε την άκρως επικίνδυνη έπαρση του κ. Μητσοτάκη και της παρέας του απέναντι σε ανθρώπους στους οποίους θα έπρεπε σήμερα να απολογούνται.

Ο κ. Μητσοτάκης, που καλύπτει τις αθλιότητες Ψαριανού χρόνια τώρα, οφείλει να πάρει προσωπικά θέση σήμερα».