02 Ιουνίου 2023

📺Νέα τούμπα για τον Τζο Μπάιντεν: Σκόνταψε και έπεσε σε σκηνή, δεν τραυματίστηκε [βίντεο]


Μια άτυχη στιγμή είχε ο Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια τελετής παράδοσης διπλωμάτων στην Ακαδημία της Πολεμικής Αεροπορίας στο Κολοράντο.

Ο 80χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ φαίνεται να σκοντάφτει και να πέφτει, σοκάροντας τους παρευρισκομένους. Αμέσως, δίπλα του έσπευσαν ένας ένστολος και άτομα της προσωπικής τους φρουράς.

Στη συνέχεια, ο Τζο Μπάιντεν σηκώθηκε και περπάτησε μέχρι τη θέση του, χωρίς να δείχνει ότι χτύπησε σοβαρά.

Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, ο Μπάιντεν σκόνταψε σε έναν μαύρο σάκο άμμου. Πλάνα από το περιστατικό δείχνουν τον γηραιότερο εν ενεργεία πρόεδρο των ΗΠΑ να φαίνεται να δείχνει τον σάκο με την άμμο στη σκηνή αφού έχει σταθεί στα πόδια του.


«Είναι μια χαρά. Υπήρχε ένας σάκος άμμου στη σκηνή ενώ έκανε χειραψία», έγραψε στο Twitter ο διευθυντής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου Μπεν Λαμπολτ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος εθεάθη να πηγαίνει προ την αυτοκινητοπομπή του όταν η τελετή τελείωσε λίγο μετά την πτώση του.

Πρόσφατες δημοσκοπήσεις, πάντως, δείχνουν ότι η πλειοψηφία των Αμερικανών ψηφοφόρων ανησυχεί για την ηλικία του Τζο Μπάιντεν.

Δείτε καρέ-καρέ την πτώση του Τζο Μπάιντεν



Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζο Μπάιντεν σκοντάφτει, καθώς πριν από δύο χρόνια ο φακός τον έπιασε να σκοντάφτει τρεις φορές στις σκάλες του Air Force One. Τότε, ο Αμερικανός πρόεδρος σηκώθηκε γρήγορα και ανέβηκε τις σκάλες, χαιρετώντας από την είσοδο του αεροσκάφους.

Viral είχε γίνει και η τούμπα που έφαγε ο αμερικανός πρόεδρος με το ποδήλατό του πέρσι τον Ιούνιο. Ενώ έκανε ποδήλατο με την Πρώτη Κυρία Τζιλ Μπάιντεν κοντά στο εξοχικό τους στο Ρέχομποθ Μπιτς του Ντέλαγουερ δυσκολεύτηκε να βγάλει τα παπούτσια του από το πεντάλ και γι' αυτό έπεσε από το ποδήλατο.

Δείτε το βίντεο της τούμπας του Τζο Μπάιντεν: