02 Ιουνίου 2023

📺Βίντεο: Ένταση μεταξύ Ανδρουλάκη και Κοσιώνη: «Κάτι σας έχει πιάσει με τα μίντια τώρα...»


Μία στιγμή έντασης επικράτησε μεταξύ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη και της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σίας Κοσιώνη, το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, όπου και παραχώρησε συνέντευξη στη Σία Κοσιώνη.

Ο Ν. Ανδρουλάκης, κατηγορώντας την κυβέρνηση της ΝΔ για εκτροχιασμό των δημοσιονομικών της χώρας, ανέφερε πως «μείον 7% οι πραγματικοί μισθοί και ακούω σήμερα εδώ, από τον ΣΚΑΪ, στο πρωινό, δημοσιογράφο να λέει πως ''δεν έχουν μειωθεί οι μισθοί και αυτό απάντησε η κάλπη''. Δεν απαντάει η κάλπη τίποτα. Ούτε αθωώνει η κάλπη τον κ. Καραμανλή, ούτε αθωώνει η κάλπη αυτά που συνέβησαν στο Αρκαλοχώρι με τους σεισμόπληκτους, ούτε αθωώνει η κάλπη ότι πάμε σε περιπέτειες δημοσιονομικές με επιλογή του κ. Μητσοτάκη».

Ανδρουλάκης: Η ΝΔ έχει δημιουργήσει τεράστιο δημοσιονομικό πρόβλημα στη χώρα

«Θέλω να πω πως η Νέα Δημοκρατία έχει δημιουργήσει τεράστιο δημοσιοοικονομικό πρόβλημα στη χώρα» συμπλήρωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, με τη Σία Κοσιώνη να υπογραμμίζει πως «πάντως, πάει για επενδυτική βαθμίδα η χώρα», κάτι που δεν άφησε αναπάντητο ο κ. Ανδρουλάκης.

Ο έντονος διάλογος με τη Σία Κοσιώνη:
  • Ν.Α.: Θέλετε να σας πω κάτι; Τα ίδια λέγατε και με τον Καραμανλή, το λέω για όλα τα media.
  • Σ.Κ.: Τα λέγαμε για τον Καραμανλή;
  • Ν.Α.: Δεν μιλάω προσωπικά σε εσάς, μιλάω για όλα τα media.
  • Σ.Κ.: Όχι. Τι; Κάτι σας έχει πιάσει με τα media τώρα.
  • Ν.Α.: Που λέγανε «θωρακισμένη η ελληνική οικονομία», κέρδισε τις εκλογές του 2007 και σε δύο χρόνια είχαμε μνημόνιο.
  • Σ.Κ.: Μα αυτά τα έλεγε ο Παπαθανασίου, δεν τα έλεγαν τα media, κύριε Ανδρουλάκη.
  • Ν.Α.: Τα αναπαρήγαγαν.
  • Σ.Κ.: Ε, τι; Δεν θα αναπαράξουμε τη δήλωση του υπουργού Οικονομικών; Τι είναι αυτό που λέτε;
  • Ν.Α.: Και όταν έλεγε το ΠΑΣΟΚ ότι η χώρα πάει στα βράχια, έλεγαν «μην ακούτε τα πράσινα παπαγαλάκια». Εγώ λοιπόν λέω σήμερα με ευθύτητα στον ελληνικό λαό πως σέβομαι τους φόρους σας, όραμά μου είναι ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος και δίκαιη φορολόγηση, διότι τα χρέη που συσσωρεύει ο Μητσοτάκης είναι χρέη ξανά για τις επόμενες γενιές.
Δείτε το απόσπασμα (zappit.gr) από τη συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και τη Σία Κοσιώνη.