10 Ιουνίου 2023

📺Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Μπαντόσα του στέλνει φιλάκια ενώ κάνει ποδήλατο


O Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή στο Ντουμπάι
facebook sharing buttonwhatsapp sharing buttontwitter sharing buttonprint sharing buttonsharethis sharing button

Παντού μαζί είναι στο Ντουμπάι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα. 

Οι δύο τενίστες αποκάλυψαν την Παρασκευή τη σχέση τους ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο από τις κοινές διακοπές τους στο Ντουμπάι. 

Το νέο ζευγάρι διασκεδάζει αλλά συνεχίζει να δουλεύει για να επιστρέψει στα τουρνουά αφού από την Δευτέρα αρχίζει η περίοδος που οδηγεί στο Wimbledon. 


Ο Στέφανος δεν αφήνει από τα μάτια του την Πάουλα και τις δίνει μέχρι και οδηγίες πως να κάνει ποδήλατο, με λίγα ισπανικά και με αγγλικά. Εκείνη του βγάζει γλώσσα και του στέλνει φιλάκια. 

Ο Τσιτσιπάς πάντως "αποκάλυψε" στο Twitter ότι η Μπαντόσα θα επιστρέψει στη δράση: «Tick tack tick tack, Paulita is back!.». Η Ισπανίδα τενίστρια έχασε το Roland Garros λόγω τραυματισμού αλλά δουλεύει για να είναι έτοιμη για το Wimbledon. 


Από την άλλη ο Έλληνας τενίστας δεν έχει σχολιάσει ακόμη τη νέα του σχέση στα social αλλά στέλνει το δικό του μήνυμα για τη νέα κατάσταση της ζωής του: «Ο στόχος δεν είναι να είσαι χαρούμενος κάθε μέρα, αλλά να είσαι ήσυχος με τα συναισθήματά σου. Ξέρω ότι κάθε μέρα δεν θα είναι καλή μέρα, αλλά δεν θέλω πλέον να με καταστρέφουν οι κακές μου μέρες».