09 Ιουνίου 2023

Πέτρος Φιλιππίδης: Υποβάλλει αίτημα για να παίξουν ξανά οι «κομμένες» σειρές που πρωταγωνιστεί στην τηλεόραση


Ο Πέτρος Φιλιππίδης ζητά να επιστρέψουν στην τηλεόραση οι σειρές που πρωταγωνιστούσε - «Έχει πολλές προτάσεις για το θέατρο», λέει η δικηγόρος του.

Οι «κομμένες» τηλεοπτικές σειρές στις οποίες συμπρωταγωνιστούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης και τα κανάλια έκοψαν μαχαίρι από τη μέρα που έγινε γνωστή η παραβατική του συμπεριφορά προς συναδέλφους του, ενδέχεται να παίξουν ξανά στην μικρή οθόνη.

Ο καταδικασμένος για δύο απόπειρες βιασμού ηθοποιός που αναμένεται το εφετείο για να προσβάλει την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση της οκταετούς καθείρξεως, ετοιμάζεται να καταθέσει αίτημα, προκειμένου να επιστρέψουν οι σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει στην τηλεόραση. Ο ηθοποιός εξήγησε τους λόγους μέσω της δικηγόρου του, Κικής Πακιρτζίδου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha.

Οι δηλώσεις Πακιρτζίδου για Φιλιππίδη

Όπως είπε η κυρία Πακιρτζίδου, ο Φιλιππίδης έχει αφουγκραστεί ότι υπάρχει ακόμα η επιθυμία από το κοινό να δει ξανά τις σειρές του. «Ξέρετε, είναι ένας ηθοποιός που είναι στο στερέωμα 40 χρόνια. Το θέμα δεν είναι ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει αυτό το αίτημα, αν δείτε την πλατφόρμα του στο TikTok, θα δείτε ότι ο κόσμος έχει την επιθυμία να τον ξαναδεί. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε μέσα από το TikTok», αναφέρει χαρακτηριστικά η δικηγόρος του.

Κληθείσα να σχολιάσει αν το αίτημα γίνεται για βιοποριστικούς λόγους, η δικηγόρος δήλωσε: «Ένα έργο για να υπάρχει και να προβάλλεται δεν είναι μόνο τα οικονομικά οφέλη» και πρόσθεσε πως ο Φιλιππίδης έχει προτάσεις για να παίξει στο θέατρο.