03 Ιουνίου 2023

Αντετοκούνμπο: Η οικογένεια ανακοίνωσε την ίδρυση νέας εταιρείας


Νέα εταιρεία για την οικογένεια Αντετοκούνμπο. 

Έχει την επωνυμία «Ante Inc.» και το αντικείμενό της είναι η  επίβλεψη των συνολικών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της οικογένειας.


Μέσα από επίσημη ανακοίνωση η οποία περιέχει και τις δηλώσεις των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, έγινε γνωστό το νέο εγχείρημα της οικογένειας Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπαίνει στην 11η σεζόν του στο ΝΒΑ, είναι ενθουσιασμένος και ταπεινός για τις ευκαιρίες που συνεχίζουν να παρουσιάζονται. Τα τελευταία χρόνια, η οικογένεια έκανε επενδύσεις σε αθλητικά franchise, όπως τους Nashville SC και τους Milwaukee Brewers, σε ένα αμοιβαίο κεφάλαιο με έναν ηγέτη του κλάδου, την Calamos, συνεργασίες με την Ready και τη Nike, καθώς και την έναρξη του Charles Antetokounmpo Family Foundation. Καθώς η Οικογένεια ατενίζει το μέλλον, αυτή είναι η στιγμή τους να χτίσουν την Ante, Inc.

«Είχα επιτυχίες στο γήπεδο και συνεχίζω να δουλεύω ακόμα πιο σκληρά κάθε μέρα για να γίνομαι καλύτερος. Όμως καταλαβαίνω ότι είναι σημαντικό να χτίζεις την επιτυχία και έξω από το γήπεδο», είπε ο Γιάννης. «Η Ante, Inc. είναι μόνο η αρχή. Η οικογένειά μου χτίζει μια επιχείρηση για την οποία μπορούμε να είμαστε περήφανοι. Είχα το προνόμιο να μάθω από επαγγελματίες που καταλαβαίνουν τι σημαίνει να χτίζεις την επιτυχία εκτός γηπέδου και είναι καιρός εγώ και η οικογένειά μου να αρχίσουμε να το χτίζουμε αυτό».

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο έχει ξεκάθαρο όραμα για το πώς θέλει να επηρεάσει τον κόσμο. Καθώς η οικογένεια αρχίζει να θέτει τα θεμέλια για αυτό το έργο, η Ante, Inc. θα επιβλέπει τις επωνυμίες της Οικογένειας, τους οργανισμούς που θα έχουν κοινωνικό αντίκτυπο όπως επίσης και το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο των επιχειρήσεων τους. Καθώς η Οικογένεια προχωρά, όλες οι ευκαιρίες για λογαριασμό της Οικογένειας θα παρέχονται μέσω της Ante, Inc.

«Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για όλες τις ευκαιρίες που έχουμε», είπε ο Θανάσης. «Όλοι οι αδερφοί μου συνεχίζουν να εργάζονται σκληρά τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ, και νιώθω ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή στη ζωή μας για να ξεκινήσουμε την Ante, Inc.»

Επικεφαλής της Ante, Inc. θα είναι ο Dylan Wondra, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, ο Κώστας Τσιγκουράκος, Οικονομικός Διευθυντής και Chief Marketing Officer ο Γιώργος Πάνου.

Το 2023, η Ante, Inc. θα έχει φυσική παρουσία τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στην Ελλάδα, αλλά καθώς η οικογένεια δεν σταματά ποτέ να μαθαίνει και να μεγαλώνει στο γήπεδο, έχει επίσης τις ίδιες φιλοδοξίες να μεγαλώσουν και έξω από αυτό».