08 Ιουνίου 2023

📺ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΝΕ COCACOLA! ΑΙΣΧΟΣ😱😱Κουτσούμπας: Έκανε έκπληξη σε 26χρονο ΚΝΙΤΗ που είχε γενέθλια – Του πήγε την τούρτα και του ευχήθηκε


Απρόσκλητος μεν, αλλά ιδιαίτερα καλοδεχούμενος ήταν ο Δημήτρης Κουτσούμπας, που άφησε έκπληκτο έναν 26χρονο που γιόρταζε τα γενέθλιά του στη Θεσσαλονίκη, πηγαίνοντας ο ίδιος την τούρτα στο τραπέζι.

Βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media κατέγραψαν το περιστατικό που συνέβη σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης, όπου βρισκόταν ο ΓΓ του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας.

@giannis97pap Τα γενέθλια σας; #koutsoumpas #luben #tiktokgreece #mpesfypgamw #ekloges2023 #lubentv #autoieiste #viralgreece ♬ πρωτότυπος ήχος - Giannis97pap

Ο κ. Κουτσούμπας πήγε για φαγητό, όταν τον εντόπισε μία παρέα, που βρισκόταν στο ίδιο μαγαζί για να γιορτάσει τα γενέθλια ενός φίλου της.

Οι νεαροί δεν δίστασαν. Αντίθετα, πλησίασαν τον κ. Κουτσούμπα, του εξήγησαν το επίσημο και εορταστικό της περίπτωσης και του εξήγησαν ότι ο φίλος τους που έχει γενέθλια είναι υποστηρικτής του ΚΚΕ και τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τον ίδιο. Έτσι, ζήτησαν ως χάρη να πάει στο τραπέζι για να του κάνει έκπληξη.


Ο Δημήτρης Κουτσούμπας όχι μόνον δέχθηκε να πάει στο τραπέζι, αλλά μετείχε και στη διαδικασία της τούρτας, καθώς την πήγε ο ίδιος, ευχόμενος στον 26χρονο, τον οποίο και χαιρέτησε.