08 Ιουνίου 2023

📺Εκνευρίστηκε ο Βελόπουλος🤡 με την Ανθή Βούλγαρη για τα χειρόγραφα του Ιησού -«Εσύ ποια σχολή έβγαλες;» [βίντεο]


Ένα σχόλιο της παρουσιάστριας Ανθής Βούλγαρη περί πώλησης χειρογράφων του Ιησού εκνεύρισε τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η συζήτηση στράφηκε προς την προσπάθεια κομμάτων να εκμεταλλευτούν τη θρησκεία, όπου ο κ. Βελόπουλος σχολίασε ότι δεν τον αφορά αυτή η συζήτηση. «Δεν το έχω κάνει, το έχει κάνει ο κ. Μητσοτάκης όμως. Δική μου φωτογραφία δεν είδατε ποτέ σε Ανάσταση με την οικογένειά μου να ανάβω λαμπάδες», είπε.

Η Ανθή Βούλγαρη παρενέβη, σχολιάζοντας ότι «δεν είναι κακό» αυτό, και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επέμεινε ότι είναι: «Δεν εργαλειοποιείς την πίστη σου». Τότε η παρουσιάστρια του υπενθύμισε ότι και εκείνος «πουλούσε χειρόγραφα του Ιησού».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και είπε: «Τελειώσατε;».

Οι τόνοι μεταξύ των δύο ανέβηκαν, με τον κ. Βελόπουλο να χαρακτηρίζει αγενή την κυρία Βούλγαρη.

«Γιατί είναι κακό να προσκυνήσει κάποιος μια εικόνα και δεν είναι κακό να πουλά χειρόγραφα του Ιησού;», επέμεινε η Ανθή Βούλγαρη, με τον Κυριάκο Βελόπουλο να απαντά: «Είπα αυτό εγώ; Να τις αναδεικνύεις είπα. Στα social media, στο Instagram το ίδιο είναι; Αν είναι, να πας να βγάλεις φωτογραφία τι κάνεις στην τουαλέτα σου».

«Δεν πούλησα κανένα χειρόγραφο», επέμεινε ο Κυριάκος Βελόπουλος, προσθέτοντας «Δεν ξέρω τι σχολή βγάλατε» και λέγοντας στη συνέχεια: «Τι κάνατε το 2013, κυρία Βούλγαρη; Εγώ παρουσίαζα αυτό που είναι στη Μονή Διονυσίου».

Βίντεο: Η ένταση μεταξύ του Κυριάκου Βελόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη
«Δικάζετε και είστε συνήγορος του κ. Μητσοτάκη. Δεν μου αρέσει η αγένεια στους ανθρώπους», της είπε.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος διακήρυξε, τέλος, ότι «αυτό που έκανα θα συνεχίσω να το ασκώ. Παρουσίασα 2.300 βιβλία και παρουσίασα κι αυτό», σχολίασε με έντονο ύφος.