04 Ιουνίου 2023

📺Δάκρυσε το twitter με τις εξατμίσεις των F35 που θέλει ο Βελόπουλος να παράγει η Ελλάδα🤣🤣


Τις... ενστάσεις του έχει ο Κυριάκος Βελόπουλος όσον αφορά τα αεροσκάφη F-35.

Παρά το γεγονός πως στις ΗΠΑ «έπεσε» και η τελευταία υπογραφή για την έγκριση της πώλησης των F-35 στην Ελλάδα, δίνοντας ουσιαστικά «ψήφο εμπιστοσύνης» στην ελληνική εξωτερική πολιτική, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης βλέπει... μικροπροβληματάκια στα αεροσκάφη.

Τα F-35 είναι γνωστά για τον βαρύ οπλισμό τους και τους υψηλής ανάλυσης υπέρυθρους αισθητήρες, ενώ είναι ανίκητα στον ηλεκτρονικό πόλεμο.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε για τα F-35:

«Η Ελλάδα χρειάζεται καταδίωξης και αναχαίτισης (αεροσκάφη), αυτό το αερπλάνο, το Rafale. Το F-35 είναι πολύ ακριβό αεροσκάφος και έχει βγάλει και μικροπροβληματάκια, δεν είναι τόσο δοκιμασμένο».

Σε ερώτηση για το αν ψηφίσει τα F-35 όταν «έρθουν» στη Βουλή απάντησε: «Ας το φέρουν να δω τι συμπαραγωγή πετύχαμε, διότι η Τουρκία που είχε μπει στο πρόγραμμα πέτυχε συμπαραγωγή, αν πάω να πάρω το στυλό πάλι και να δώσω τα λεφτά μου έχω διαφωνίες σάς λέω με την τακτική αυτή, θέλω να συμπαραγάγω μερικά πράγματα, έστω ένα μπουρί, μια εξάτμιση κάτι να κάνει παραγωγή η Ελλάδα.»


Δάκρυσε το twitter με τις εξατμίσεις των F35 που θέλει ο Βελόπουλος να παράγει η Ελλάδα
Έχουν και μικροπροβληματάκια
Δημοσιεύθηκε: 03/06/2023


Δάκρυσε το twitter με τις εξατμίσεις των F35 που θέλει ο Βελόπουλος να παράγει η Ελλάδα

Η συλλογιστική η οποία ανέπτυξε έδωσε λαβή για σχόλια. Σχόλια τα οποία κατέκλισαν τον κόσμο του twitter. Πρώτος λόγος; «Τα F35 είναι κυρίως βομβαρδιστικά και η Ελλάδα δεν χρειάζεται τέτοιου είδους αεροπλάνα, η Ελλάδα χρειάζεται μαχητικά καταδίωξης και αναχαίτισης». Δεύτερον είναι πολύ ακριβό και έχει βγάλει και «μικροπροβληματάκια» . Ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι για να αποδεχθεί μια τέτοιου είδους αγορά, θα ήθελε η Ελλάδα να είναι συμπαραγωγός έστω «ένα μπουρι» ή και «μια εξάτμιση». Δείτε το βίντεο

Αυτό που ακολούθησε στο twitter είναι πραγματικά απολαυστικό.


https://omadaalithias.gr/politiki/dakryse-twitter-me-tis-exatmiseis-ton-f35-poy-thelei-o-velopoylos-na-paragei-i-ellada