09 Ιουνίου 2023

📺Σελένα Γκομέζ: Φλέρταρε με ποδοσφαιριστές και έγινε viral - «Είμαι ελεύθερη»


Η Σελένα Γκόμεζ έδειξε για ακόμη μία φορά, ότι συνηθίζει να κάνει χιούμορ με έναν αντισυμβατικό τρόπο, για τα δεδομένα του Χόλιγουντ.

Τουλάχιστον αυτό επιβεβαιώνει η πρόσφατη ανάρτησή της στο TikTok. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της, η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο, με πρωταγωνίστρια την ίδια μέσα να βρίσκεται σε ένα γήπεδο, την ώρα που μία ομάδα ποδοσφαιριστών έκανε προπόνηση.

Ενώ καθόταν στο έδαφος, άρχισε να... φλερτάρει την ομάδα και πιο συγκεκριμένα, να φωνάζει: «Είμαι ελεύθερη», προσπαθώντας να τραβήξει το ενδιαφέρον των αθλητών. «Είμαι λίγο απαιτητική, αλλά θα σας αγαπήσω πάρα πολύ» τόνισε στο ίδιο ύφος.

Δείτε το βίντεο

@selenagomez

The struggle man lol

♬ original sound - Selena Gomez

Το κλιπ έγινε viral και τα σχόλια άρχισαν να παίρνουν «φωτιά». Πολλοί είναι εκείνοι που σχολίασαν το γεγονός ότι η ίδια δηλώνει ελεύθερη, ενώ δημοσιεύματα τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον πρώην της Τζίτζι Χαντίντ, Ζέιν Μαλίκ. Άλλοι γράφουν, ότι το βίντεο είναι πιθανότατα από μία στιγμή στο παρελθόν.

Δύο φορές viral μέσα σε λίγες μέρες

Αν και οι δημόσιες εμφανίσεις της και οι αναρτήσεις της στα social media είναι σπάνιες, η Σελένα Γκομέζ μονοπώλησε το ενδιαφέρον των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πρόσφατα, για ακόμη μία φορά.

Η τραγουδίστρια ταξίδεψε στο Παρίσι για να παρακολουθήσει το πολυαναμενόμενο σόου της Μπιγιονσέ. Η αντίδραση της Γκομέζ όμως σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό με τον σωματοφύλακά της, την ανέβασε στην κορυφή των trending topics σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Η Γκομέζ έγινε θέαμα πριν καν ακόμα η Μπιγιονσέ ανέβει στη σκηνή. Καθώς πήγαινε στη θέση της, η ηθοποιός βρέθηκε να διαπληκτίζεται έντονα με έναν από τους σωματοφύλακές της. Η έντονη ανταλλαγή απόψεων τράβηξε την προσοχή της πλειονότητας των θεατών, με κάποιους να σπεύδουν να καταγράψουν τη σκηνή με τα κινητά τους τηλέφωνα.