15 Σεπτεμβρίου 2023

📺«Φρου φρου κι αρώματα» το 112🤦‍♂️🤦‍♂️BINTEO


«Φρου φρου κι αρώματα» χαρακτήρισε το 112 σε συνέντευξή του στον Real FM ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Γιαννούλης ήταν καλεσμένος σε debate με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μακάριο Λαζαρίδη, για τις καταστροφές που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel και τη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού στις καταστάσεις κρίσεων, και πάνω στη συζήτηση, όταν ο κ. Λαζαρίδης μιλούσε για την αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας σε υπουργείο και την ενεργοποίηση του 112, ο κ. Γιαννούλης σχολίασε δηκτικά λέγοντας «από φρου φρου κι αρώματα...».

Ο διάλογος Γιαννούλη - Λαζαρίδη

Διαβάστε αναλυτικά τον διάλογο των Χρήστου Γιαννούλη με τον Μακάριο Λαζαρίδη και τις παρεμβάσεις των δημοσιογράφων Νίκου Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελατόλα.
  • Μακάριος Λαζαρίδης: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πήρε τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και την έκανε υπουργείο, από ένα κτήριο που εάν γινόταν σεισμός, δεν ξέρω τι θα συνέβαινε. Ενεργοποιήσαμε το 112, αυξήσαμε τους δασοκομάντος»
  • Χρήστος Γιαννούλης: «Ε, εντάξει. Από φρου-φρου κι αρώματα…»
  • Νίκος Χατζηνικολάου: «Όχι, όχι, ένα λεπτό, κύριε Γιαννούλη, το 112 δεν είναι “φρου-φρου κι αρώματα”, με συγχωρείτε πολύ. Κύριε Γιαννούλη! Το 112 δεν είναι φρου-φρου κι αρώματα, είναι σωτήριο»
  • Αντώνης Δελατόλας: «Είναι σωτήριο»
  • Μακάριος Λαζαρίδης: «Καλά θα κάνετε να το πάρετε πίσω, κύριε Γιαννούλη. Το παίρνετε πίσω;»
  • Μακάριος Γιαννούλης: «Αφήστε, η επικοινωνία της Νέας Δημοκρατίας είναι αυτά - με δηλώσεις μετανοίας δεν γίνεται διάλογος»