19 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΠΙΚΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ με το ντιμπέιτ ΣΥΡΙΖΑίων: Ο Κασσελάκης απαντά με Τσακαλώτο κι η Αχτσιόγλου με Παππά🤣🤣


Πριν τις εκλογές της Κυριακής οι τοποθετήσεις ήταν:
  • Κασσελάκη/ης: Αδιάφορη/ος
  • Αχτσιόγλου: Αδιάφορη
  • Τσακαλώτος: Αντίθετος
  • Παππάς: Υπέρ
Μετά τις εκλογές η Αχτσιόγλου ζήτησε ντιμέιτ ο Κασσελάκης της απαντά με τον Τσακαλώτο, που ήταν αντίθετος και προφανώς την στηρίζει (αλλά για να κρατήσει την καράκλα με αρχηγό Κασσελάκη κάνει την πάπια) και η Αχτσιόγλου του ανταπαντά με δηλώσεις Παππά, που στηρίζει Κασσελάκη και ζητούσε μανιωδώς ντιμπέιτ 

Όχι Κασσελάκη στην Αχτσιόγλου για Debate

Νωρίτερα με ανάρτησή του επίσης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε την πρόσκληση της Έφης Αχτσιόγλου για debate των δύο υποψηφίων για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό την ανάδειξη των πολιτικών θέσεων του καθενός.

Συγκεκριμένα ο κ. Κασσελάκης ανέφερε:

«Debate με τον Κ. Μητσοτάκη.
Όπως εύστοχα έχει πει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: Εμείς είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι.
Με την Έφη η Σύγχρονη Αριστερά δε μας θέλει απέναντι αλλά μαζί. Το "μαζί" που ζήτησαν 150.000 προοδευτικοί πολίτες στην κάλπη. Την καλώ σε κοινή περιοδεία. Να πάμε ενωμένοι στην κοινωνία».


Απάντηση Αχτσιόγλου

Πάντως, λίγο αργότερα -μετά τη δήλωση Κασσελάκη- η κυρία Αχτσιόγλου προχώρησε σε ανάρτηση τονίζοντας την αναγκαιότητα διεξαγωγής ενός debate.

Στην ανάρτησή της ανέφερε:

«Debate με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ακριβώς επειδή είμαστε σύντροφοι. Για έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο επί των διακριτών μας πολιτικών θέσεων για τον κοινό μας στόχο, την ανατροπή της δεξιάς κυβέρνησης. Από σεβασμό στα χιλιάδες μέλη μας που θέλουν να μάθουν τις θέσεις μας. Όπως εύστοχα είχε πει ο Νίκος Παππάς: Θα ήταν τεράστιο λάθος να μη μιλήσουμε, με συντροφικότητα, μπροστά στους δημοκρατικούς πολίτες. Απαραίτητο το debate ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος.»