14 Σεπτεμβρίου 2023

📺Πειραιάς: Ποιος είναι ο Σ.Κ. με τον οποίο μίλησε το πλήρωμα του Blue Horizon αμέσως μετά την κτηνωδία; Ηχητικό ντοκουμέντο


Πολλά είναι τα ερωτήματα τα οποία προκύπτουν σχετικά με το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ της 5ης Σεπτεμβρίου που το πλήρωμα του στο Blue Horizon της Blue Star Ferries πέταξε στη θάλασσα τον 36χρονο Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά, με αποτέλεσμα αυτός να χάσει με φρικαλέο τρόπο τη ζωή του.

Σύμφωνα με το Mega, επί τουλάχιστον μία ώρα, ο πλοίαρχος και το υπόλοιπο πλήρωμα του πλοίου συνομιλούσαν με υψηλόβαθμο στέλεχος της Blue Star Ferries, το οποίο και τους ζητούσε εξηγήσεις. Το πρόσωπο αυτό, με τα αρχικά Σ.Κ., μιλούσε στο τηλέφωνο με τον πλοίαρχο, τον ύπαρχο και τα άλλα μέρη του πληρώματος, για μία ώρα και 45 λεπτά.

Οι διάλογοι
Πλοίαρχος: Πάρε μία τον Κ… Θέλει λεπτομέρειες για το τι έγινε. Μην πεις πολλά.

Ύπαρχος: Έλα Σ… Ο Μ. είμαι.

Πλοίαρχος: Έλα Σ. Να μιλήσουμε με τον θάλαμο; Δεν έχουμε μιλήσει με τον θάλαμο ακόμα.

Σ.Κ.: …

Πλοίαρχος: Όχι, με το Λιμενικό μίλησα κατευθείαν.

Σ.Κ.: …

Πλοίαρχος: Μίλησα κατευθείαν, τους το ανέφερα το περιστατικό και είχαν ενημ…

Σ.Κ.: …

Πλοίαρχος: Ωραία, ντάξει. Έγινε, καλώς. Είχε εισιτήριο μου λέει και βγήκε έξω κάτι να πάρει, αυτό μου είπε τώρα ο λογιστής. Δεν ξέρω τώρα τι… Δεν έχω στοιχεία να ξέρω τι είδα. Αυτό τους έχω πει. Πρέπει να τακτοποιηθεί, να το δούμε.

Σ.Κ.: …

Πλοίαρχος: Ντάξει. Τράβηξε με στην μπούκα Σ.

Νέα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας

Την ίδια ώρα, στο φως ήρθαν νέα ντοκουμέντα από κάμερες ασφαλείας, τα οποία και δείχνουν τα μέλη του πληρώματος λίγη ώρα πριν τη δολοφονία του 36χρονου.


Στο «φως» νέα στοιχεία για την κτηνωδία

Την ίδια στιγμή, ζήτημα έχει προκύψει σχετικά με το τι διαμειβόταν μεταξύ του πλοιάρχου και του υπόλοιπου πληρώματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι, όταν τα μέλη του πληρώματος του πλοίου εμφανίστηκαν στο λιμεναρχείο του Πειραιά, αρνήθηκαν να πουν το οτιδήποτε, θεωρώντας ότι θα είχαν κοινή υπερασπιστική γραμμή και κοινό δικηγόρο, γεγονός που, στην πορεία, διαψεύστηκε αφού ο καθένας από τους συλληφθέντες έχει διαφορετική υπερασπιστική γραμμή.